MY Relaties

Relaties MUNDO YOUNIDO 

 

   

Mundiaan mr. Rajesh Gopisingh, India / NL Notaris
Professioneel & inlevend

Meestal is een bezoek aan de notaris gekoppeld aan een mijlpaal in het leven! Bijvoorbeeld het kopen van een huis, het bezegelen van een huwelijk, het oprichten van een onderneming, de overdracht van aandelen of de aankoop van een bedrijfspand. Speciale gelegenheden die wettelijk vastgelegd moeten worden of die wij zelf vast willen leggen. Notaris en Mundiaan Rajesh Gopisingh helpt op positieve wijze om de processen netjes en verstandig af te ronden. Met de hindoestaanse gastvrijheid, hart voor de zaak en de professionaliteit van de vakman. Zijn kantoor is sinds januari 2009 marktleider op het gebied van onroerend goed in de Gemeente Haarlemmermeer en daar worden veel mensen ontzorgd omtrent alle notariële vraagstukken. Rajesh geeft de mensen vertrouwen en een goed gevoel mee. Als vriendelijke energieke man werpt hij gelijk het stoffige imago van de notaris van tafel en wordt een bezoek aan de notaris een positieve aangelegenheid. Met zijn oplossingsgerichte houding en inlevingsvermogen heeft hij de eerste mijlpaal gezet voor MUNDO YOUNIDO. Hij stond aan onze zijde, wat uiteindelijk de bouwstenen van de Stichting waren. Zijn betrokkenheid naar de maatschappij rijkt verder: inzet voor de Stichting “Red het Talent” bijvoorbeeld waarbij zij het verschil maken voor straatkinderen in Afrika. Waarbij des te meer bewezen wordt dat MVO, betrokkenheid naar mens en maatschappij ook in een actief leven geïnfiltreerd kan worden. Rajesh is een mooi mens, welke we met recht een Mundiaan mogen noemen!
Gopisingh Van Os Notarissen  www.gvon.nl


 Jaap Romeijn, Nederland, NL. Fotograaf & Camera Opgewekte optimist
Met 80 jaren in de bagage heeft Jaap een rijke ervaring aan levenswijsheid opgebouwd. Tegelijk is hij nog zeer energiek en jong van geest. Met een grote interesse voor mensen, mengt hij zich graag tussen jong en oud en begrijpt mensen van allerlei culturen. Met groot inlevingsvermogen heeft Jaap nauwelijks uitleg nodig: hij voelt het „juiste moment” feilloos aan. Daarom is Jaap bij uitstek een gelegenheids-fotograaf, op events, feesten en bijeenkomsten omdat hij emoties aanvoelt. Ondanks dat er wellicht nieuwere technieken zijn, kiezen we toch bewust voor Jaap, omdat hij een talent heeft wat je niet kunt aanleren.
Als rots in de branding staat hij altijd paraat voor MUNDO YOUNIDO. Daarnaast vervult hij een waardevolle rol richting diverse mensen: Mensen die alleen wonen, mensen met vragen, mensen die hulp nodig hebben, taxi, een luisterend oor, op Jaap kun je rekenen.
Een waardevolle vriend, en een mooi mens, die we met recht een Mundiaan mogen noemen. Oudste van het gezelschap „partners van MUNDO YOUNIDO” met kennis, wijsheid, een positief karakter en onuitputtelijke energie, een inspiratie voor velen.

logo Jaap

Aristakes Jessayan  –  Armenië / Griekenland / NL
Pianist, zanger, entertainer & businessman
Op 28 mei 2016 stond professioneel artiest Aristakes Jessayan voor MUNDO YOUNIDO paraat om een optreden te verzorgen. Wij wilden de mensen verrassen en zien of we willekeurige voorbijgangers konden verrassen op een gewone zaterdag en daarom hebben wij hem gevraagd om op de piano van Amsterdam Centraal Station te spelen. Onze keuze viel op Aristakes, omdat hij als man met levenservaring niet alleen prachtig kan spelen, maar bovenal mensen kan verbinden! En zijn liedjes welke hij schrijft en composeert sluiten volledig aan bij het gedachtengoed van MUNDO YOUNIDO. Patricia werd gepakt door het liedje What would you do? En Aris wist dit nummer prachtig te vertalen midden op het Centraal Station te Amsterdam. Mensen vanuit allerlei landen bleven rondom de piano genieten van het spel van de Grieks/ Armeense zanger. Hij wist, jong, oud en mensen van allerlei culturen te boeien. Er werd gelachen en er werden ook traantjes weg gepinkt. We zijn uiteindelijk 2,5 uur door gegaan en Amsterdam was deze dag het meest gezellige station van Nederland. Als kers op de taart speelde hij „We are the world.” waarbij diverse passanten aansloten om mee te zingen. Energie, kippenvel en het bewijs dat muziek mensen kan verbinden!
We hopen dat Mundiaan Aristakes met zijn muziek nog vele mensen in binnen-en buitenland blij mag maken. Hij kan de boodschap overbrengen in een andere taal en we hopen dat dat mensen inspireert om juiste wegen in te slaan. Met zijn enthousiasme en warme uitstraling is Aristakes een graag geziene gast bij speciale gelegenheden. Intiem of groots, in theatervorm of tijdens een exclusief diner. Aristakes speelt meer dan 35 jaar de sterren van de hemel en “is” naast een mooi mens en Mundiaan ook muziek!
Aristakes won de NS prijs als beste stationspianist van Nederland, waarbij hij een pianotour door Nederland heeft gemaakt: Arnhem, Utrecht en Amsterdam op 6/7/2016.
Met grote maatschappelijke betrokkenheid, inzet voor kinderen in Griekenland en Armenië, inzet voor diverse goede doelen heeft Aristakes grote betrokkenheid bij mens & maatschappij. Daarnaast runt hij ook een bedrijf met Italiaanse maatpakken wat het beeld op straat erg verfraaid. Aristakes, www.aristakes.nl

 

Robbert Tuinhof   –  Nederland –  Saxofonist & Actuaris
Robbert beschikt over multi-muzikaal-talent, of het nu jazz, klassiek of popmuziek betreft, meespelen met een DJ of met een musical, Robbert kan het aan! Hij heeft talent en weet het juiste ritme en melodie al snel op te pakken. Hij speelt met nationale en internationale artiesten, maar tegelijk weet hij ook heel goed jong talent bij te staan. Met zijn rust en ervaring voelen de jonge talenten zich al snel op hun gemak onder zijn begeleiding. Met zijn positieve uitstraling en professionele inzet weet hij vele mensen blij te maken en te verbinden met zijn muziek. Hij speelt met diverse grote namen in binnen-en buitenland en maandelijks komen daar weer een aantal namen bij. Toch kunnen we altijd op hem rekenen, tijdens een concert, feest, op het Centraal Station, midden op het Museumplein, of tijdens een Spinning Marathon, Robbert staat enthousiast bij aan onze ludieke acties. Op zijn wijze  draagt hij een positieve bijdrage aan een mooiere wereld. Zijn bescheidenheid siert hem, maar wij weten dat we een professionele artiest aan onze zijde hebben, waar we zeer dankbaar voor zijn.
We hopen dat hij nog vele mensen kan inspireren. Met grote maatschappelijke betrokkenheid, goed gevoel voor humor en een knap stel hersens is Robbert ook een uitstekende sparringspartner over allerlei serieuze onderwerpen en wereldvraagstukken. Hij weet alle partijen te respecteren en in hun waarde te laten. Met passie voor het leven weet hij diverse facetten te benutten en volgt hij nu een nieuwe passie om wiskunde over te brengen aan de nieuwe generatie als wiskunde docent.
Wie weet laat hij dan nog eens vrolijke klanken voor de klas horen!
Met een groot gevoel voor rechtvaardigheid staat hij altijd aan onze zij.
Een trouwe vriend die we met trots Mundiaan mogen noemen!


 Frank the tank – Drum & Percussie – Makelaar
Wij hebben drummer Frank opgemerkt tijdens Spinning Marathons t.b.v. de Edwin van de Sar Foundation. Een drummer die 200 spinners mee weet te nemen.
Na 4 uur spinnen weet Frank de energie in de zaal weer geheel terug te halen met zijn ritme en positieve klanken. Volle slagen op de beat van de DJ en Frank heeft de gehele zaal aan het juichen en swingen! Omdat Frank ook professioneel en enthousiast is, hadden we hem geselecteerd voor een actie midden op het Museumplein.
Ver uit zijn vertrouwde omgeving, stond hij opeens midden in het publiek en wist ons allemaal te verrassen door midden op de “I AMSTERDAM”- letters te klimmen. Hij werd ondersteund door een dansteam uit Polen en Robbert de saxofonist. De choreografie die spontaan werd opgevoerd werd enthousiast door Frank begeleid. Frank weet mensen blij te maken met zijn muziek, vreugde, geluk en energie mee te geven tot dat zijn eigen handen pijn doen van al het slagwerk. Maar hij is pas tevreden als iedereen weer blij naar huis gaat.
Met zijn functie als makelaar en een druk bestaan wist hij toch vrij te maken voor input voor onze global missie. Door zijn maatschappelijke betrokkenheid voor Van der Sar Foundation & MUNDO YOUNIDO mogen we hem oprecht een Mundiaan noemen. Een mooi bescheiden mens, met een multi-talent op de drum waar we nog veel van hopen te horen en zien. Met zijn functie als makelaar en een druk bestaan wist hij toch vrij te maken voor input voor onze global missie. www.frankthetank.eu

 

Joanna Lisowska – Poland – Danseres
De vrolijke en prachtige dame Joanna wist binnen rap tempo een gehele dansgroep enthousiast te maken om mee te dansen met MUNDO YOUNIDO op onze velddag.
Totaal ongepland maar des te leuker. Heel spontaan ging ze op ons verzoek in of zij misschien mee wilden dansen op onze muziek. En bij toeval bleek dansgroep net 2 gouden medailles te hebben gewonnen.
Met een team gemixed van jong naar ervaren hebben ze heel snel een vrolijke dans neergezet zonder ook maar 1 moment na te denken over prijs, tijd en dergelijke. Pure en oprechte inzet, recht vanuit het hart. Onze dank gaat uit naar het gehele team Mundianen van Skola Tanzka MIM Starachowicach, alle jongens en meiden hebben een enthousiaste en positieve bijdrage geleverd op een prachtige zomerdag. De teamleiders stonden dit plezier niet in de weg en gaven ons de vrije ruimte om dit moment samen te delen. Speciale dank gaat uit naar Mundiaan Joanna, die als motor en aanjager van de groep, de groep wist te enthousiasmeren en te verbinden.
Allemaal mooie jonge mensen uit Polen die met hun inbreng een directe bijdrage hebben geleverd aan MUNDO YOUNIDO. Mooie mensen van binnen en buiten en ik hoop dat jullie nog heel veel mensen blij kunnen maken met jullie dans en veel mensen kunnen verbinden.

 

Liesbeth van Welbergen – Meerradio, kunstenares, PR dame
Opgewekte en gedreven Liesbeth is nog steeds 20 van geest.
Ze heeft met haar enthousiasme al vele contacten gelegd en vele mensen met elkaar mogen verbinden om een stapje vooruit te helpen. 65+ is des te meer reden om alles uit het leven te halen, wat het leven te bieden heeft en daarmee is Liesbeth kunstenares, maakt ze prachtige sculpturen, heeft ze jarenlang een rol vervuld op de regionale radio en heeft ze Route 66 opgezet met allerlei activiteiten voor ouderen. Een geweldig initiatief voor de generatie die ons land heeft helpen opbouwen en nog weleens vergeten wordt.
Met de link richting de radio en haar gedrevenheid en tips zijn we dankbaar voor Liesbeth’s inzet. Wij hopen dat Liesbeth nog veel mensen kan en mag verbinden om hen zo een stapje vooruit te helpen, dat ze nog veel ouderen kan verblijden met haar prachtige projecten en dat ze nog veel mooie creaties mag ontwikkelen. Dank je wel met jouw inzet Mundiaan Liesbeth!


Pieter van der Manden –  Rainbow Collections – Marketing
Tijdens onze aftrap met een speech in het WTC, zorgde Pieter van Rainbow Collections voor een robuuste aanvulling. Onze verhalen sloten op elkaar aan en hebben elkaar versterkt. Pieter en Rainbow nemen ondernemers mee om al vanaf het begin proces bepaalde keuze’s te maken. Zij geven mensen een stukje bewustwording mee, zonder op de belerende stoel te zitten. Door het jonge team en enthousiasme en gedrevenheid weten ze als team mooie projecten te realiseren waar mens, maatschappij en natuur uiteindelijk beter van worden. Op die wijze dragen ze een steentje bij aan die mooiere wereld. Met mooie samenwerkingen met o.a. War Child en MUNDO des te meer!
De samenwerking met Mundiaan Pieter was prettig en wij hopen dat Rainbow en Pieter nog heel veel ondernemers mee kunnen nemen op hun koers. MVO is niet saai en dat bewijzen deze Mundianen wel.

 

Vinod Sehdev, India / Nederland, Ondernemer & Bestuurslid – 24/7 Serving & gastvrij
30 jaar terug ging Vinod Sehdev vanuit India, de uitdaging aan om in Nederland een geheel nieuw bestaan op te bouwen. Na 2 uitdagingen startte hij het restaurant Invitation, wat al 20 jaar een begrip is in Nederland. In de bollenstreek, aan het Oosterduinse meer en vlakbij zee, 1 van de mooiste gebieden van Nederland weet 1 Indiër sfeer te maken.
Diners, borrels, team-workshops, bedrijfsfeesten, bruiloften, VIP service, catering op locaties, groepen van 10 tm 400 personen, Vinod regelt het allemaal. Met als hoogtepunten het verzorgen van catering voor de Prime Minister van India en de Nederlandse Koningin Beatrix, en Willem Alexander & Maxima, verstaat hij alle facetten van het vak. Van heinde en ver komen de mensen afreizen om Invitation te bezoeken, voor de prachtige locatie, het lekkere Indiase eten, maar bovenal voor de vrolijke energieke gastheer. Een man met het hart op de goede plaats, die als actief horeca-ondernemer in Nederland, volledig is ingeburgerd en volledig geïnfiltreerd is in de westerse cultuur. Maar ook de Indiase gemeenschap zoekt hem graag op en zo heeft hij een global netwerk opgebouwd die naar alle hoeken van de wereld uitreikt. “Invitation” betekent “uitnodiging” in het Nederlands. De postduif in verwijst naar duiven die werden gebruikt om belangrijke boodschappen over te brengen. En de duif is ook het internationale teken van vrede. In zijn actieve bestaan vervult hij ook een actieve rol als president van NIA – Netherlands India Association, met als hoogtepunt India Independence Day in het Circustheater te Scheveningen met optredens van diverse artiesten en bezoek van +-1500 gasten op een gewone maandagavond.
Eveneens levert hij een actieve bijdrage als bestuurslid van IBC, Indian Business Chamber, waarbij de business tussen Nederland & India worden gestimuleerd.
Met betrokkenheid  bij diverse andere netwerken en hulp aan diverse mensen heeft Vinod op diverse wijze een actieve bijdrage geleverd aan de maatschappij.
Vinod maakt de mensen blij en geeft de gasten graag een prettig gevoel mee waarbij 90% van de mensen voor hem terug komt. Een bezige bij en bovenal een mooi mens, Mundiaan Vinod. Invitation Restaurant

 

Ron vd Vijver –  Bloemenhandel & Spinning instructeur
Ondanks dat Ron 5 dagen per week om 4 uur start, en dubbele dagen maakt, weet hij vele mensen in het weekend enthousiast te maken.
Spinning met Ron is een feest! Met een keuze uit diverse sportscholen komen 50 spinners iedere zaterdag weer bijeen voor een les met Ron. Hij brengt gezelligheid, enthousiasme en hij weet mensen te verbinden. Door op vrolijke wijze de les aan elkaar te praten vliegt de tijd voorbij en worden alle mensen op positieve wijze gemotiveerd. Ron weet de mensen te enthousiasmeren en van 20+ tot 70+, iedereen is welkom bij Ron en we vermaken ons met elkaar. Zonder dat hij het door heeft draagt hij direct bij aan een vrolijke noot in de maatschappij. Ook met hulp, inzet voor goede doelen, spinning marathons, kunnen we op Ron rekenen en staat hij paraat. We hopen dat Mundiaan Ron nog heel veel mensen blij mag maken in de komende jaren, in Nederland of Spanje.

 

Monique Dihalu – Percussie, Bhangra Dhol
Dutch Dholi – Monique Dihalu – is de enige vrouwelijke Bhangra Dhol speler in Nederland!
Op deze grote trommel van ca. 10 kg, die normaliter alleen door mannen bespeeld wordt, produceert zij opzwepende ritmes, waardoor stil blijven staan erg moeilijk wordt! De “one woman brassband” die je zeker moet optrommelen als het dak er effe af moet!”
Monique weet met haar vrolijke energie het publiek mee te nemen. Een feest, viering, zakelijke aangelegenheid of een sportieve prestatie, Monique kan zich verplaatsen naar allerlei soorten doelgroepen en weet bij iedereen een lach tevoorschijn te toveren.
CHAK DÉ!  www.dutchdholi.nl

 

Jeff Smit & Pierre Grosveld – DJ Duo Melroy & Pierros
Melroy & Pierros, een DJ duo uit Leiden (Nederland) met  voorkeur EDM & deep house.
De jonge enthousiaste heren zetten zich vol enthousiasme in op feestelijke gelegenheden maar stonden ook paraat voor MUNDO YOUNIDO gedurende  een Spinning Marathon.
Na een studie voor arts en hun verantwoordelijke rol om wat te betekenen in gezondheidstrajecten van mensen, zetten zij zich in hun vrije tijd graag in om mensen te verbinden met muziek. Niet alleen knappe koppies, maar ook slim en gedreven en flexibel om met live muzikanten en allerlei facetten mee te gaan. Punctueel en energiek!
Wij hopen dat ze nog veel mensen kunnen laten dansen en kunnen verbinden met hun muziek.
Om alvast in de sferen te komen: https://www.mixcloud.com/MelroyPierros/

 

 Aart Korenhoff – KNVB trainer weet zowel jonge mensen, sporters als ondernemers te verbinden. Het wekelijkse uur „spinning met directeuren” was onder leiding van Aart altijd een plezier. Hij weet mensen goed te motiveren, neemt zijn vak serieus en met alle perikelen van het leven staat hij keer op keer weer voor de sporters klaar om hen een leuke les te geven. Een rots in de branding, we kunnen altijd op hem rekenen. En of hij nu 4 of 6 of 8 uur les geeft per week, altijd volop energie, fanatiek en met hetzelfde enthousiasme. De sportliefhebbers daagt hij op geheel eigen wijze uit om net even een stapje meer te zetten. Tijdens onze Spinning marathon heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd in het 2e uur, waar alle deelnemers niet alleen hebben meegedanst op de fiets, maar ook volop hebben meegeklapt. En ook het laatste uur was met Aart’s bijdrage wederom energiek, waardoor deelnemers voldaan konden afsluiten. Verbinding op de fiets!
Ook stond hij paraat voor diverse maatschappelijke en goede doelen en is hij erg betrokken bij de toekomstige generatie: kinderen. Zowel vader als opa, maar nog zeer jong van geest. We hopen dat Aart met zijn passie voor sport nog heel veel jonge en volwassen mensen blij kan maken en kan verbinden. Zijn gedreven en professionele wijze van coachen en trainen laat jong -en oud, dik en dun in de waarde om er met elkaar een feestje van te maken. De kracht van het individu wordt aangemoedigd. Een bijzonder en betrokken sportman die we met recht een Mundiaan kunnen noemen.

 

Avi Sharma Founder Lord Shiva Hindu Temple & HWPL Ambassador
A special and short call to people to connect: I personally and enthusiastically persuade and call the people of this planet that comprises ‘we’, the humans to mutually step forward to join and enact the biggest religion on the earth called ‘humanity’ which stands above all castes and communities. So why not share this unique and eternal relation of humanity supporting each other which would turn out to spread peace, love and humanity among ourselves and the entire world! A short statement for a better world: A place or a world is better to live only if these three basic things are present in the surrounding atmosphere i.e. peace, emotional connect and the respect to treat one another as human beings. If all three are adjacent, then no one could stop making this world a better or the best place to live in! 

 

Anne Mieke Does & Theo Broersen
Het unieke duo Anne Mieke & Theo weten events, acties en bijeenkomsten altijd weer vrolijk om te toveren.
Pakken met de stad Amsterdam, vrolijk gekleurde monden, of Delfts blauw, in geheel eigen stijl nemen ze de mensen mee. Zonder sturing en veel feeling voor mensen geven ze een vrolijke note aan het drukke jachtige leven. Ze toveren door hun oprechte passie een glimlach op ieders gezicht. Met veel betrokkenheid bij mens, maatschappij zijn we blij met hun verbindende factor tijdens MUNDO YOUNIDO events.
Op de spinning marathon dansen ze gerust mee op de fiets en swingen ze in het rond in het Delfts blauw. Met de divera walking table wordt iedere toerist of met onze Nederlandse cultuur. Ze geven ze in geheel eigen stijl extra energie mee aan de mensen en voor ons is positiviteit en glimlachen een belangrijke basis voor verbinding.

Anton Woolthuis – Restaurateur VU Mc
Anton is al vele jaren lid van Health City.
Achter de schermen staat hij paraat met hulp op diverse fronten. Ook heeft hij spontaan een oplossing verzorgd als inval-instructeur, toen de vaste ploeg afwezig was en hij de deelnemers niet teleur wilde stellen. Sindsdien valt hij af en toe in op de sportschool.
Bij deze Spinning marathon heeft Anton zich ook beschikbaar gesteld om mee te helpen omdat het doel hem erg aansprak. Naast inzet voor beweging heeft Anton tijdens de marathon de beelden voor het grote scherm verzorgd zodat deelnemers ook visueel werden meegenomen over de continenten konden fietsen. Een reis door Afrika, Azie, Zuid Amerika en een mix in het laatste uur. Een belangrijke schakel in het totaalproces.
Ook heeft Anton de cateraar geholpen bij het buffet en een uur trouw bij de maaltijd gestaan om de deelnemers van een hapje te kunnen voorzien, zodat ook de cateraar nog een uurtje kon genieten.
Het laatste uur heeft Anton een bijdrage geleverd om er een gezamenlijk feestje van te maken. Daarnaast levert hij als vrijwilliger tijdens evenementen in de Haarlemmermeer, waarmee processen continueren.
Een “manus van alles”, een Mundiaan, die met hulp op deze punten bijdraagt aan de verbinding van de mensen in het grotere geheel.

Daniël Laurens, student sport en bewegen te Hilversum. Fanatiek sporter, geeft leiding bij de scouting en werkt bij Jump-XL als trick en stunt leraar. De Spinning Marathon van Health City was onderdeel van zijn eindopdracht voor zijn opleiding. Met support vanuit Health City en MUNDO YOUNIDO heeft hij een bijdrage kunnen leveren aan dit evenement. Hij heeft inschrijflijsten gemaakt, eerste input gemaakt voor de flyer, veilingitems geregeld met diverse lokale ondernemers, een sponsorbijdragen in taart van HEMA en fruit/groente van AH geregeld en een clubje mensen benaderd mee te doen. Op de dag zelf was Daniel actief om de deelnemers te laten inschrijven. We hebben Daniel gevraagd om zijn jumping talent te delen met de zaal, een salto welke hij in het laatste uur heeft getoond.
Een evenement van 4 uur voor 160 deelnemers was een gezamenlijk feestje.

 

 

 

 

 

 

    Unknown

Unknown-3Unknown-5


Vergaderruimte
Jet-Support-Amsterdam-logo-0814a

 

Inzet Spinning Marathon 

    

 

MEDIA Relaties

                                              

Dank aan: