MY Representatives

Per land stellen wij vertegenwoordigers aan die ieder een persoonlijke intensieve begeleiding krijgen. Naast een standaard takenpakket krijgen zij de vrijheid om hun eigen talenten en passie te benutten, juist omdat ieder individu uniek is. Wij geloven in maximaal resultaat door passie te stimuleren en in te zetten. Wij plannen 1 op 1 momenten in en hechten eveneens waarde aan gezamenlijke bijeenkomsten per jaar.
Wij hebben Mundianen aangesteld voor India, Iran, Nepal, UK en Ukraine, met als eerste doelstelling 10 landen te betrekken. Stapsgewijs willen wij uitgroeien naar 10 landen en ons netwerk rijkt tot 50 landen. Kwaliteit en kernwaarden zijn leidend, evenals de gave om als vertegenwoordiger zonder hiaerchie te kunnen mengen binnen culturen en verschillende rangen.

 

Jasmine Garg

Mundiaan Jasmine Jindal , Representative India –
P.G.D. & MSc, Science van gezondheid & diëtiek

Jasmine werkte samen met verschillende organisaties, dieet consultants, managers en gastdocenten voordat ze haar onderneming begon specifiek gericht op Coeliakie-patiënten in India. Inmiddels heeft zij als intelligente dame een leven opgebouwd in Nederland en kan zij op zeer professionele en respectvolle wijze dialogen voeren, en zich binnen alle landen en standen mengen en een boodschap helder overbrengen met passie.
Met kennis en levenservaring binnen zowel de traditionele cultuur in India als de westerse cultuur, vormt zij een belangrijke brug tussen 2 werelden en eveneens tussen de verschillen tussen man en vrouw. Met groot netwerk uit India aan haar zijde, veel contacten in Nederland, Singapore, UAE en andere delen van de wereld, moedigen wij Jasmine aan haar talent maximaal in te zetten. Haar passie ligt bij creativiteit geïnspireerd door haar eigen cultuur en andere culturen. Ze geeft workshops en deelt zo haar kennis met mensen van verschillende culturen en leeftijdsgroepen. Als echte Mundiaan gelooft ze dat iedere persoon en elke cultuur uniek en speciaal is. Zij vindt verbinding belangrijk om elkaar te verrijken en de wereld tezamen mooier te maken.
Vanwege haar vele creatieve talenten waaronder schilderen, decoratie en koken zetten wij haar o.a. in bij events zoals Diwali & Holi om mensen op positieve wijze kennis te laten maken met de cultuur en tradities.

 

André Renting

Mundiaan André Renting,  Representative Nepal –
Reisleider Djoser, globetrotter & idealist

Wij zijn trots met André aan boord, een Mundiaan in hart en nieren en een hart van goud. Hij heeft huis en haard verlaten om met veel passie full-time andere mensen te helpen. Tijdens zijn reisbegeleidingen voor Djoser naar alle hoeken van de wereld heeft hij veel kennis opgedaan en gedeeld. Hij kan zich in ieder land verstaanbaar maken op basis van respect, bij locals, bij autoriteiten in India, Nepal, Tibet maar ook in China.
Van een weesschool tot het begeleiden van studietrajecten, van waterputten tot kledinginzamelingsacties, André regelt het! Wij supporten Andre in zijn prachtige acties, delen zijn acties en hij deelt one missie over binnen Nepal bij burgers, kinderen en netwerkclubs.

 

Gelareh Mahdad

Mundiaan Gelareh Mahdad, Representative Iran –
Ingenieur KLM

Gelareh is een mooie verschijning en het ultieme voorbeeld van een succesvolle Iraanse vrouw binnen een westerse maatschappij. Met beslissingsbevoegdheid binnen haar vak vormt zij een belangrijke rol binnen de luchtvaart. Daarnaast heeft zij talent voor sport en dans. Gelareh vormt een belangrijke schakel tussen het westen en Iran. Met haar ervaringen binnen beide culturen en bruisende energie bewaakt ze een positieve koers voor MUNDO YOUNIDO. Om respect voor Iraniërs en te winnen benut zij talent om Iraanse en Perzische activiteiten en tradities te belichten.

 

Jason Maselino

Mundiaan Jason Maselino, Representative UK –
Manager Taurus

Jason vertegenwoordigt UK. Jason kenmerkt zich door professionaliteit, positiviteit, humor, respect en een groot sociaal hart. Met jarenlange ervaring binnen internationaal ondernemen is Jason een perfect voorbeeld van een succesvolle donkere man binnen een westerse samenleving. De kracht zit in ons zelf en Jason ervaart geen verschil of ongelijkheid.
Zijn leven speelt zich veelal af binnen: NL, UK, België en hij heeft eveneens roots in Brazilië en Ghana. Hij beschikt over meerdere talenten en typisch Engelse tradities kan hij koppelen aan activiteiten waar zijn fanatieke squash spel, en muzikaal talent op de piano en gitaar naar voren komen. Met zijn klassieke native Engelse uitspraak zetten wij Jason met trots in.

Friends of MUNDO YOUNIDO
Naast de ambassadeurs en vertegenwoordigers staan er voor MUNDO YOUNIDO wereldwijd tientallen vrijwilligers paraat om onze doelen bij te staan. Ons netwerk rijkt uit naar 50 landen.