Organisatie Structuur

Stichting MUNDO YOUNIDO

MUNDO YOUNIDO is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk, los van politiek of religie.
We werken met een enthousiast team van professionele vakmensen met passie en ambitie om de levenskwaliteit van andere mensen te verbeteren.  Zij denken, handelen en ondersteunen de missie en visie met hart en ziel betrokken, de echte Mundianen!
De Mundianen die onze missie een hart toedragen variëren van multi-getalenteerde internationaal georiënteerde vakmensen tot vrijwilligers en zij bezitten naast professionele en zakelijke bagage ook over een sociale skills. Zij zijn zeer gedreven, enthousiast, professioneel, ruim inzetbaar en ontvangen geen salaris.
Door onze waarden en normen te koesteren zetten wij een gezonde fundering neer richting de toekomst.

Directie

Founder & Directeur Patricia Haveman

Founder & Directeur Patricia Haveman

Mundiaan, Patricia Haveman: Founder & Directeur
Directeur en motor van MUNDO YOUNIDO Patricia, heeft altijd passie voor communicatie en verbinden gehad. Haar HBO Studie Communicatie & Management heeft zij aangevuld met NIMA Marketing & Public Relations en gedurende haar loopbaan heeft zij diverse werkgerelateerde studies voltooid. In haar jonge jaren heeft zij veelal hostess-en modellenwerk gedaan. Service, gastvrijheid stonden daarbij hoog in het vaandel.
Gedurende haar loopbaan heeft zij kennis opgedaan binnen diverse branches en vakgebieden binnen multinationals: facility Management binnen het bankwezen, communicatie/ marketing binnen de waste industry (verantwoordelijk voor Europese aanbestedingen van o.a.Rijkswaterstaat, NS en Flora NL), marketing/international event coordinator binnen de Health Industry. Als echte idealist merkte zij regelmatig verbeteringen op. CEO’s s die MUNDO YOUNIDO infiltreren in het business model, creëren een waardevolle onderneming vanaf de bron, een maatschappelijke bijdrage.
Patricia is als Communicatie & PR manager actief geweest in de moderne kunst en was de creatieve geest binnen diverse audiovisuele producties, Patricia heeft model gestaan voor diverse klanten en figuratie binnen 3 Nederlandse speelfilms. Als directeur van PatriCious Communications heeft zij communicatie- processen voor diverse klanten verbeterd.
MUNDO YOUNIDO is haar kind! Mede door leergierigheid en interesse heeft founder Patricia een groot netwerk en verbindt zij met passie “werelden”, bedrijven en mensen met elkaar. Zij kan op diverse niveaus communiceren, is een mensenmens en prettige sparringpartner en denkt en werkt graag global.
Zakelijke of fysieke uitdagingen weet zij in het dagelijks leven te vertalen: problemen kennen oplossingen:
The sky isn’t the limit, cause there are footprints on the moon!

 

Advisory Board 

Drs. Ryan Tewari  Mundiaan, Drs. Ryan Tewari
Ryan is opgegroeid in de Diaspora cultuur van Indiase migranten met een Surinaams-Nederlandse achtergrond en heeft tijdens zijn studie gewoond en gewerkt in Delhi. Rajindre (Ryan) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector. Hij is algemeen directeur van Mahler Fund Management, actief in vermogensbeheer en fondsstructurering gerelateerde adviesdiensten.
Hij is voormalig directeur van Eureko Achmea, Delta Lloyd Groep en voormalig directievoorzitter van Cordares Capital Services, nu onderdeel van de APG Groep. Na zijn dienstverband bij de pensioenbeheerder, werd hij actief in Private Equity en Fund Management Services. Hij is momenteel voorzitter van de India Business Council in het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH). Ryan is een actief netwerker. Zijn belangstelling voor maatschappelijke vraagstukken uit zich in betrokkenheid bij culturele en educatieve organisaties alwaar hij belangenloos personen helpt aan de juiste toegang tot netwerken en ontplooiingskansen.
Ook is hij lid van het Internationale bestuur en de Regional Vice President Europe voor de wereldwijde organisatie van GOPIO (Internationale Diaspora Organisatie). In 2011 kreeg hij de Empire India Award van de Indiase regering.
Rajindre studeerde aan de universiteiten van New Delhi, Antwerpen, Leiden, waar hij afstudeerde in de Organisatiesociologie en Organisatiekunde, gevolgd door postdoctorale opleidingen in Technologie, Management & Financial Accounting (CMA), Corporate Finance en Fund Management in Amsterdam, INSEAD en Londen. In zijn carrière heeft Ryan veel geschreven en gepresenteerd over zijn vakgebieden, change management, informatiemanagement, vastgoedmanagement en productmanagement. Zijn sporen zijn mede verdiend door relaties op basis van vertrouwen, respect en sociale betrokkenheid.

Drs. Myrugia Cijntje-Daal

Mundiaan, Drs. Myrugia Cijntje-Daal
Doctorandus mevrouw Cijntje-Daal is sinds 2004 founder en directeur van MAC HRM en Organisatie Advies. MAC helpt mensen en organisaties die problemen ervaren bij het willen innoveren en/of hun prestaties willen verbeteren naar High Performance Organization niveau, zowel in de profit als de non-profit sector, in Nederland en de voormalige Nederlandse Antillen.
Myrugia heeft jaren in Nederland de functie van Manager Human Resources bekleed. In die hoedanigheid heeft zij ook in België, Italië en Duitsland gewerkt. Momenteel levert zij als gedragsstrateeg en business developer oplossingen om (meer) vrouwen succesvol in topposities te plaatsen. Haar streven is dat in 2023, 49% van de topposities in Nederland door vrouwen worden bekleed. Haar doctoraalstudie sociologie heeft zij aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd en haar bekwaamheden houdt zij op peil via diverse (postdoctorale) opleidingen zoals supervisiekunde, strategisch- en projectmanagement. De komende jaren gaat zij zich focussen op haar promotie onderzoek met de werktitel “Waarom mannen zaken doen met vrouwen. Of niet!”. Myrugia is op Curaçao geboren en woont ruim 36 jaar in Nederland. Haar passie ligt in het verbinden van mensen met diverse ambities en culturen om uit zichzelf het beste te halen en zodoende een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Mede door haar vrijwillige bijdrage voor de televisie in de Haarlemmermeer werden vele ondernemers op professionele wijze belicht in de „bedrijfsgalery”. Met een breed interessegebied is zij schrijfster van doortastende columns, maar ook een uitmuntende kok. Haar motto is: “Wrijving geeft glans, laten we daarom met elkaar vanuit welk werelddeel samen schitteren!”


Raad van Advies & mentoren
Na de eerste opbouw van groei en invullen van posten volgt structuur en wensen wij een Raad van Advies aan te stellen met ervaren vakmensen welke onze missie en kernwaarden naleven.
Op dit moment staan er zowel nationaal als internationaal adviseurs en gerenommeerde topbestuurders op vrijwillige basis paraat om de Stichting met raad en daad bij te staan.
MUNDO YOUNIDO is hét bewijs dat mensen met de meest uiteenlopende achtergronden wel degelijk samen kunnen werken voor het verwezenlijken van 1 doel. De Stichting is er voor en door de mensen.


Laag kosten beleid
MUNDO YOUNIDO hanteert een uniek lage-kostenbeleid. We streven naar sponsoring van overheads zoals ict, vervoer, telefoons en kantoorinrichting. Door onze organisatiekosten laag te houden slaan wij als NGO een bewuste keuze in als social enterprise. MUNDO YOUNIDO wil met deze koers zoveel mogelijk inkomsten benutten voor het realiseren van onze doelstellingen. Door bewust te kiezen voor partners welke de visie en missie van MUNDO YOUNIDO naleven, kunnen we krachten bundelen en bouwen we duurzaam vooruit.

TEAM MUNDO YOUNIDO 

T OGETHER
E VERYONE
A CHIEVES 
M ORE