MY Partners

Relaties MUNDO YOUNIDO 

De Mundianen die onze missie een warm hart toedragen variëren van multi-getalenteerde internationale vakmensen, changemakers, Ambassadeurs, bestuursleden, nationale ondernemers, regionale ZZP’ers, artiesten, sporters, idealisten, studenten tot vrijwilligers. En wie weet ben jij de volgende?


logo Jaap

 

 


        

       

           

 

Partners: 

 


 


Media Relaties: 

                                              

 

Artiesten: 

Vergaderruimte: 

Jet-Support-Amsterdam-logo-0814a

 

 

 

Kansen:

Unknown-5      

     

 

Inzet Spinning Marathon:  

 

NOTARIS, Mundiaan mr. Rajesh Gopisingh
Nederland / India / Suriname
Meestal is een bezoek aan de notaris gekoppeld aan een mijlpaal in het leven! Bijvoorbeeld het kopen van een huis, het bezegelen van een huwelijk, het oprichten van een onderneming, de overdracht van aandelen of de aankoop van een bedrijfspand. Notaris en Mundiaan Rajesh Gopisingh helpt op positieve wijze om de processen netjes en verstandig af te ronden. Met de hindoestaanse gastvrijheid, hart voor de zaak en de professionaliteit van de vakman. Zijn kantoor is sinds januari 2009 marktleider op het gebied van onroerend goed in de Gemeente Haarlemmermeer, waar mensen worden ontzorgd omtrent notariële vraagstukken. Rajesh geeft de mensen vertrouwen en een goed gevoel mee. Als vriendelijke energieke man werpt hij het stoffige imago van de notaris van tafel en wordt een bezoek aan de notaris een positieve aangelegenheid. Hij heeft de eerste mijlpaal gezet voor MUNDO YOUNIDO en stond aan onze zijde, wat uiteindelijk de bouwstenen van de Stichting waren. Zijn betrokkenheid naar de maatschappij rijkt verder: inzet voor de Stichting “Red het Talent” waarbij zij het verschil maken voor straatkinderen in Afrika. MVO, betrokkenheid naar mens en maatschappij, kan ook in een actief leven geïnfiltreerd worden. Rajesh is een mooi mens, welke we met recht een Mundiaan mogen noemen! Gopisingh Van Os Notarissen  www.gvon.nl

 

Pieter van der Manden –  Rainbow Collections
Marketing & Maatschappij
Tijdens onze aftrap met een speech in het WTC, zorgde Pieter van Rainbow Collections voor een robuuste aanvulling. Onze verhalen sloten op elkaar aan en hebben elkaar versterkt. Pieter en Rainbow nemen ondernemers mee om al vanaf het begin proces bepaalde keuze’s te maken. Zij geven mensen een stukje bewustwording mee, zonder op de belerende stoel te zitten. Door het jonge team en enthousiasme en gedrevenheid weten ze als team mooie projecten te realiseren waar mens, maatschappij en natuur uiteindelijk beter van worden. Op die wijze dragen ze een steentje bij aan die mooiere wereld. Met mooie samenwerkingen met o.a. War Child en MUNDO des te meer! De samenwerking met Mundiaan Pieter was prettig en wij hopen dat Rainbow en Pieter nog heel veel ondernemers mee kunnen nemen op hun koers. MVO is niet saai en dat bewijzen deze Mundianen wel.

 

PANDIT Avi Sharma Founder Lord Shiva Hindu Temple
A special and short call to people to connect: I personally and enthusiastically persuade and call the people of this planet that comprises ‘we’, the humans to mutually step forward to join and enact the biggest religion on the earth called ‘humanity’ which stands above all castes and communities. So why not share this unique and eternal relation of humanity supporting each other which would turn out to spread peace, love and humanity among ourselves and the entire world. A short statement for a better world: A place or a world is better to live only if these three basic things are present in the surrounding atmosphere i.e. peace, emotional connect and the respect to treat one another as human beings. If all three are adjacent, then no one could stop making this world a better or the best place to live in!

 

ARTIEST, Mundiaan Aristakes Jessayan
Zanger, zakenman Nederland, Armenië, Griekenland
28 mei 2016 gaf artiest Aristakes Jessayan een optreden voor MUNDO YOUNIDO. Wij wilden willekeurige voorbijgangers verrassen op een normale zaterdag midden op Amsterdam Centraal Station. Onze keuze viel op Aristakes, omdat hij met zijn ervaring niet alleen mooi kan spelen, maar ook mensen kan verbinden! Patricia werd gepakt door het liedje What would you do? Dit liedje speelde een rol op het Centraal Station. Mensen vanuit allerlei landen bleven rondom de piano genieten, jong, oud. Er werd gelachen en aandachtig geluisterd en meegezongen of een traantje weg gepinkt. We zijn uiteindelijk 2,5 uur door gegaan en Amsterdam was deze dag het meest gezellige station van Nederland. Ter afsluiting speelde hij „We are the world.” waarbij diverse passanten aansloten om mee te zingen. Het bewijs dat muziek mensen kan verbinden! We hopen dat Mundiaan Aristakes met zijn muziek nog veel mensen in binnen-en buitenland blij mag maken. Mede door inzet van het stemmen van het MUNDO YOUNIDO team won Aristakes de NS prijs als beste stationspianist van Nederland, waarbij hij op 6-7-2016 een pianotour heeft gemaakt van Arnhem, Utrecht & Amsterdam. Met grote maatschappelijke betrokkenheid, inzet voor kinderen in Griekenland en Armenië, inzet voor diverse goede doelen heeft Aristakes hart voor mens & maatschappij. Daarnaast runt hij een bedrijf in klassieke maatpakken, wat het beeld op straat verfraaid en waarbij mannen als heren gekleed gaan. Aristakes, www.aristakes.nl

 

 


DRUMMER, Mundiaan Frank the tank – Makelaar Nederland
Wij hebben drummer Frank opgemerkt tijdens Spinning Marathons t.b.v. de Edwin van de Sar Foundation. Een drummer die 200 spinners mee weet te nemen. Na 4 uur spinnen weet Frank de energie in de zaal terug te halen met zijn ritme en klanken. Frank laat een gehele zaal juichen en swingen! We hadden daarom Frank geselecteerd voor een actie midden op het Museumplein. Uit zijn vertrouwde omgeving, stond hij opeens midden in het publiek en wist ons te verrassen door midden op de “I AMSTERDAM”- letters te klimmen. Hij werd ondersteund door een dansteam uit Polen en Robbert de saxofonist. De choreografie die spontaan werd opgevoerd werd enthousiast door Frank begeleid. Frank weet mensen blij te maken met zijn muziek, vreugde, geluk en energie mee te geven tot dat zijn eigen handen pijn doen van al het slagwerk. Hij is tevreden als iedereen blij naar huis gaat. Met zijn functie als makelaar en een druk bestaan wist hij toch vrij te maken voor input voor onze global missie. Door zijn maatschappelijke betrokkenheid voor Van der Sar Foundation & MUNDO YOUNIDO mogen we hem oprecht een Mundiaan noemen. Een mooi bescheiden mens, met een multi-talent op de drum waar we nog veel van hopen te horen en zien. www.frankthetank.eu

 

DANSER, Joanna Lisowska – Polen
De vrolijke en prachtige dame Joanna wist binnen rap tempo een heel dansteam enthousiast te maken om mee te dansen met MUNDO YOUNIDO op onze velddag. Ongepland.
Spontaan ging ze op ons verzoek in of zij mee wilden dansen op onze muziek. Bij toeval bleek deze dansgroep net 2 gouden medailles te hebben gewonnen. Met een team gemixed van jong naar ervaren hebben ze heel snel een vrolijke dans neergezet zonder ook maar 1 moment na te denken over prijzen of tijden. Pure oprechte inzet, vanuit het hart. Onze dank gaat uit naar het gehele team Mundianen van Skola Tanzka MIM Starachowicach. Alle jongens en meiden hebben een mooie bijdrage geleverd op een prachtige zomerdag. De teamleiders gaven ons de ruimte om dit moment samen te delen. Speciale dank gaat uit naar Mundiaan Joanna, die als aanjager van de groep, de mensen wist te enthousiasmeren en te verbinden. Allemaal mooie jonge mensen uit Polen die met hun inbreng een directe bijdrage hebben geleverd aan MUNDO YOUNIDO. Mooie mensen van binnen en buiten en ik hoop dat zij nog veel mensen blij kunnen maken met hun dans. Bij een volgend bezoek aan Nederland zullen we kijken naar een nieuwe act.

 

SPORT INSTRUCTEUR, Mundiaan Ron vd Vijver  Bloemenhandel & Spinning 
Ondanks dat Ron 5 dagen per week om 4 uur start, en dubbele dagen maakt, weet hij vele mensen in het weekend enthousiast te maken. Spinning met Ron is een feest! Met een keuze uit diverse sportscholen komen 50 spinners iedere zaterdag weer bijeen voor een les met Ron. Hij brengt gezelligheid, enthousiasme en hij weet mensen te verbinden. Door op vrolijke wijze de les aan elkaar te praten vliegt de tijd voorbij en worden mensen op positieve wijze gemotiveerd. Ron weet de mensen van 20+ tot 70+ te enthousiasmeren, iedereen is welkom.
Zo draagt hij direct bij aan een vrolijke noot in de maatschappij. Ook met hulp, inzet voor goede doelen, spinning marathons, kunnen we op Ron rekenen en staat hij paraat. We hopen dat Mundiaan Ron nog heel veel mensen blij mag maken in de komende jaren, in Nederland of Spanje.

 

PERCUSIONIST, Mundiaan Monique Dihalu –  Bhangra Dhol
Dutch Dholi Monique Dihalu is de enige vrouwelijke Bhangra Dhol speler in Nederland!
Op deze grote trommel van ca. 10 kg, die normaliter alleen door mannen bespeeld wordt, produceert zij opzwepende ritmes, waardoor stil blijven staan erg moeilijk wordt. De “one woman brassband” die je zeker moet optrommelen als het dak er even af moet. Monique weet met haar vrolijke energie het publiek mee te nemen. Een feest, viering, zakelijke aangelegenheid of een sportieve prestatie, Monique kan zich verplaatsen naar allerlei soorten doelgroepen en weet bij iedereen een lach tevoorschijn te toveren. De drum geeft energie en dat is nu precies wat we nodig hebben in de maatschappij.
CHAK DÉ!  www.dutchdholi.nl

 

DJ DUO, Melroy & Pierros
Mundianen Jeff Smit & Pierre Grosveld 
Melroy & Pierros, een DJ duo uit Leiden (Nederland) met voorkeur voor EDM & deep house. De jonge enthousiaste heren zetten zich vol enthousiasme in op feestelijke gelegenheden maar stonden ook paraat voor MUNDO YOUNIDO gedurende  een Spinning Marathon.
Na een studie voor arts en hun verantwoordelijke rol om wat te betekenen in gezondheidstrajecten van mensen, zetten zij zich in hun vrije tijd graag in om mensen te verbinden met muziek. Niet alleen knappe koppies, maar ook slim en gedreven en flexibel om met live muzikanten en allerlei facetten mee te gaan. Punctueel en energiek! Ook heeft dit duo bijgedragen aan een sportmarathon voor Spieren voor Spieren. Wij hopen dat ze nog veel mensen kunnen laten dansen en kunnen verbinden met hun muziek.
Om alvast in de sferen te komen: www.mixcloud.com/MelroyPierros/

 

ARTIESTEN, Mundianen Anne Mieke Does & Theo Broersen
Het unieke duo Anne Mieke & Theo kunnen events, acties en bijeenkomsten omtoveren tot een vrolijk geheel. Gekleed in pakken met de stad Amsterdam, vrolijk gekleurde monden, of Delfts blauw, in geheel eigen stijl nemen ze de mensen mee. Zonder sturing geven ze een vrolijke note aan het drukke jachtige leven van mensen. Door hun passie laten ze mensen lachen. Met veel betrokkenheid bij mens, maatschappij zijn we blij met hun verbindende factor tijdens MUNDO YOUNIDO events. Tijdens de spinning marathon dansen ze gerust mee op de fiets en swingen ze in het rond in het Delfts blauw. Zo geven ze de mensen weer nieuwe energie en een glimlach mee. Met de divera walking table wordt iedere toerist in kennis gebracht met onze Nederlandse cultuur. Ze geven ze in geheel eigen stijl extra enthousiasme mee aan de mensen en voor ons is positiviteit en glimlachen een belangrijke basis voor verbinding.