Blogs

New York MY

 

Ervaringen

Een SMS vanuit Argentinië, Brazilie en Ghana. Een skype oproep vanuit Azië. Mailwisseling met Nepal, Finland, UKAustralië, India, Tanzania, Curacao, Ukraine en China, een gesprek in het centrum met Marokkaanse inwoners. Een brief uit Oostenrijk en zakelijke communicatie met Frankrijk, Duitsland, Ukraine en België.
Sporten met Nederlandse sportvrienden, Italiaanse koffie, Caribische vruchtendrank, rozen uit Equador, Indonesische lunch, wijn uit Afrika met Spaanse tapas en aansluitend een verse avondmaaltijd vanaf de Turkse toko. De avond wordt gevuld met Zuid Amerikaanse dansles met een Iraanse en Surinaamse vriendin en we sluiten af met een traditionele English High tea. Tot slot een Amerikaanse documentaire, een cultuurzender vanaf Malta, een kunstexpositie van internationale kunstenaars uit Denemarken aangevuld met muziek van Vivaldi, trommels vanuit Zuid Afrika, deephouse vanuit USA en Portugese fado. Zomaar een standaard dag uit het leven…
Mijn grote droom is dat alle mensen wereldwijd hun eigen energiebron aanboren om elkaar en de omgeving op basis van respect te behandelen.
INGREDIËNTEN: Respect & openheid


Succes

Het grootste geluk ligt niet in bezit van geld. Geld is een middel om doelen te bereiken, maar wanneer we oog hebben voor elkaar en de maatschappij krijgt jouw leven veel meer waarde. Geef, deel en ontvang.
Wij mensen bepalen wat waarheid, wet-en regelgeving en nieuws is. Het respecteren van elkaars verschillen vormt een robuuste fundering in de voortgang voor relatie-opbouw. Als dit op kleine schaal kan, dan is dit op grote schaal ook mogelijk. Door deze levenskoers te wijzigen kunnen we met en voorelkaar een prachtige nieuwe wereld neerzetten. Change starts with you!

 

 

DSC00960

 

PCH Around the globe