MY Relations

De Mundianen die onze missie een warm hart toedragen variëren van multi-getalenteerde internationale vakmensen, changemakers, Ambassadeurs, bestuursleden, politici, nationale ondernemers, regionale ZZP’ers, artiesten, sporters, idealisten, studenten tot vrijwilligers. Ben jij de volgende?

 

Zakelijke Relaties:

         

 

           

          

      Jet-Support-Amsterdam-logo-0814a 

      BOXFLOWER

 

TEAM Jet Airways INDIA – Nederland
Met een hart voor onze missie stond team Jet Airways direct paraat om MUNDO YOUNIDO te steunen. Ze geven ons vleugels om te vliegen over de continenten en de missie te verspreiden. Founder Patricia ervaart vliegen met Jet Airways als “thuis komen”, wellicht het grootste compliment dat een airline kan krijgen. Met grote betrokkenheid voor mens & maatschappij, een bijzondere chairman & een speciaal team in Nederland, is er veel respect voor deze airline. Maak kennis met de gastvrijheid van India.

 

 TEAM Health City International –  Nederland
 Sport verbroedert, en MUNDO YOUNIDO motiveert de activiteiten die mensen verbinden zoals sport, dans, muziek, kunst & cultuur. Daarom waren we enthousiast met het voorstel om gezamenlijk een MUNDO YOUNIDO Spinning Marathon te organiseren. Met een reis over de continenten Afrika, Azie, Latijns Amerika en Noord Amerika is er een mooi programma neergezet. Met dank aan Health City voor het beschikbaar stellen van de zaal en instructeurs en voor de begeleiding ter plaatse. Wij hopen dat mensen wereldwijd gaan sporten omdat mensen zich beter voelen en zo minder snel verkeerde wegen inslaan.

 

NOTARIS, Mundiaan mr. Rajesh Gopisingh
Nederland / India / Suriname
Meestal is een bezoek aan de notaris gekoppeld aan een mijlpaal in het leven! Bijvoorbeeld het kopen van een huis, het bezegelen van een huwelijk, het oprichten van een onderneming, de overdracht van aandelen of de aankoop van een bedrijfspand. Notaris en Mundiaan Rajesh Gopisingh helpt op positieve wijze om de processen netjes en verstandig af te ronden. Met de hindoestaanse gastvrijheid, hart voor de zaak en de professionaliteit van de vakman. Zijn kantoor is sinds januari 2009 marktleider op het gebied van onroerend goed in de Gemeente Haarlemmermeer, waar mensen worden ontzorgd omtrent notariële vraagstukken. Rajesh geeft de mensen vertrouwen en een goed gevoel mee. Als vriendelijke energieke man werpt hij het stoffige imago van de notaris van tafel en wordt een bezoek aan de notaris een positieve aangelegenheid. Hij heeft de eerste mijlpaal gezet voor MUNDO YOUNIDO en stond aan onze zijde, wat uiteindelijk de bouwstenen van de Stichting waren. Zijn betrokkenheid naar de maatschappij rijkt verder: inzet voor de Stichting “Red het Talent” waarbij zij het verschil maken voor straatkinderen in Afrika. MVO, betrokkenheid naar mens en maatschappij, kan ook in een actief leven geïnfiltreerd worden. Rajesh is een mooi mens, welke we met recht een Mundiaan mogen noemen! Gopisingh Van Os Notarissen  www.gvon.nl

 

Pieter van der Manden –  Rainbow Collections
Marketing & Maatschappij
Tijdens onze aftrap met een speech in het WTC, zorgde Pieter van Rainbow Collections voor een robuuste aanvulling. Onze verhalen sloten op elkaar aan en hebben elkaar versterkt. Pieter en Rainbow nemen ondernemers mee om al vanaf het begin proces bepaalde keuze’s te maken. Zij geven mensen bewustwording mee, zonder op belerende stoel te zitten. Door het jonge team en enthousiasme en gedrevenheid weten ze als team mooie projecten te realiseren waar mens, maatschappij en natuur uiteindelijk beter van worden. Op die wijze dragen ze een steentje bij aan die mooiere wereld. Met samenwerkingen met o.a. War Child en MUNDO des te meer! De samenwerking met Pieter was prettig en wij hopen dat Rainbow nog heel veel ondernemers mee kunnen nemen op hun koers. MVO is niet saai en dat bewijzen deze Mundianen wel.

 

Patricia van Drongelen – World Trade Center
Patricia gaf naamgenoot Patricia het eerste podium om te spreken tijdens een Kick off event met de titel: It’s a New World.
Op de bovenste verdieping van het World Trade Center Almere kwamen er ongeveer 100 ondernemers tezamen om speeches te beluisteren over een nieuwe wereld. Aansluitend was er een perfect verzorgd champagne-ontbijt. Met de doelgroep ondernemers een mooie uitdaging om hen te inspireren. Een eerste podium en daarna volgden vele podia. Wij zijn dankbaar voor deze 1e kans!

 

Team Van Lanschot & Kempen
Op 2 november 2017 was MUNDO YOUNIDO genodigd voor het Stakeholder Event van Van Lanschot Kempen. Een inspirerende dag waar open discussies tot stand kwamen tussen ondernemers, politici, NGO’s, bestuurders etc. Onder leiding van WNF Ambassadeur Harm Edens werd het programma geweldig vermakelijk met elkaar verbonden. We zijn enthousiast over de acties van Van Lanschot, hun betrokkenheid om stappen te zetten voor een betere wereld, maatschappelijke betrokkenheid, ondertekening van convenanten, rol bij Global Goals, en hun bewuste rol bij de klant-advisering. We hopen dat de professionele bank dit proces voort zet om een voorbeeld te vormen voor investeerders, beleggers en andere banken. Juist met hun reputatie kunnen ze het verschil maken en een voorbeeld vormen.

Mundiaan Drs. Lodewijk van Wendel de Joode – Senior Communicatieadviseur & Speechschrijver
Ondanks een drukke verantwoordelijke functie staat Lodewijk in de vrije uren ook vrijwillig voor MUNDO YOUNIDO paraat. Met diverse brainstormsessies, tips en belangrijke input heeft hij Patricia goed op weg geholpen met haar basisverhaal voor speeches. Een goede start voor de afgelopen speeches van afgelopen jaar. Een gedreven vakman die met zijn kennis vele nationale en internationale sprekers een stevig houvast biedt door een krachtig verhaal mee te geven. Wij zijn zeer dankbaar voor zijn hulp en iedere vorm van ondersteuning.

FOTOGRAAF, Mundiaan Jaap Romeijn
Jaap heeft een rijke bagage aan levenswijsheid opgebouwd met 80+. Tegelijk is hij nog energiek en jong van geest. Met een grote interesse voor mensen, mengt hij zich graag tussen jong & oud of mensen van verschillende culturen. Met groot inlevingsvermogen heeft Jaap nauwelijks uitleg nodig: hij voelt emoties en het „juiste moment” feilloos aan. Daarom is Jaap bij uitstek een gelegenheids-fotograaf. We kiezen bewust voor Jaap, omdat dit een talent is dat je niet kunt aanleren. Als rots in de branding staat hij paraat voor MUNDO YOUNIDO tijdens acties, evenementen en velddagen. Ook tijdens het Global Wish & Global Heart Project. Daarnaast vervult hij een waardevolle rol richting mensen: Alleenstaanden, hulpbehoefenden, taxi, luisterend oor, IT tips, mantelzorger, Jaap staat er! Een waardevolle vriend, en mooi mens, die we met recht Mundiaan noemen. Oudste van het team, maar zijn wijsheid & positieve karakter inspireert velen.

 

Mundiaan Aart Korenhoff – Trainer & Coach KNVB
Aart weet zowel jonge mensen, sporters als ondernemers te verbinden. Het wekelijkse uur „spinning met directeuren” was onder leiding van Aart altijd een plezier. Hij weet mensen te motiveren, neemt zijn vak serieus en staat keer op keer weer voor de sporters klaar met een leuke les. Een rots in de branding, we kunnen altijd op hem rekenen. Of hij nu 4, 6 of 8 uur les geeft per week, altijd volop energie, fanatiek en met hetzelfde enthousiasme. En daagt iedereen uit om net even een stapje extra te doen. Tijdens onze Spinning marathon heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd, waar alle deelnemers niet alleen hebben meegedanst op de fiets, maar ook volop hebben meegeklapt. Ook het laatste uur was met Aart’s bijdrage energiek, met verbinding op de spinning fiets! Ook stond hij paraat voor diverse maatschappelijke doelen en is hij erg betrokken bij de toekomstige generatie. Zowel vader als opa, maar nog jong van geest. We hopen dat Aart met zijn passie voor sport nog heel veel jonge en volwassen mensen blij kan maken en kan verbinden. Zijn gedreven en professionele wijze van coachen en trainen laat jong -en oud, dik en dun in de waarde om er met elkaar een feestje van te maken. De kracht van het individu wordt aangemoedigd. Een bijzonder en betrokken sportman die we met recht een Mundiaan kunnen noemen.

Mundiaan Ben Haveman – Inspecteur gevaarlijke stoffen & Kunstenaar
Ben Haveman schildert al 12 jaar in zijn eigen unieke stijl.
Moderne, kleurrijke en vrolijke creaties die het plezier van de schilder zelf uitstralen.
Ben heeft met zijn frisse en bijzondere schilderijen in no time zijn plaats in de schilderswereld veroverd en diverse magazines hebben al over hem gepubliceerd, zoals Stoockx, Days, Genieten, Lourens, X-Clusive, Talkies en NEW!Magazine, maar ook bedrijfsbladen, kranten en tijdschriften. De vele exposities in galerieën, kunst- en designcentra, bij multinationals en in grote (buitenlandse) hotelketens deden de rest.Ook is zijn werk te zien in kunstgidsen en op de sociale media. Naast doeken beschildert Ben andere objecten, zoals betonnen banken en tuinmeubelen. Inmiddels staat zijn kunst ook op etiketten van wijnflessen en op postkaarten. Daarnaast geeft hij interviews, demonstraties en presentaties, verzorgt workshops, geeft adviezen en is actief met tekenen, gedichten, song- en reclameteksten, oneliners en slagzinnen en alles wat er raakvlakken mee heeft. Een duizendpoot, geef hem een museum en hij vult het. Daarnaast is hij met zijn kunst ook betrokken geweest bij mens en maatschappij. Hij heeft diverse doeken gedoneerd t.b.v. veilingen voor Goede Doelen, heeft altijd een trouwe bijdrage geleverd voor de Vogelbescherming en ook in Afrika kon een voetbalteam met kinderen van start door de sponsoring met materiaal. Ook MUNDO YOUNIDO kan op zijn support rekenen, waarbij wij geloven dat kunst op zich nog een bredere rol vervult:
Kunst vrolijkt de wereld op en geeft een positieve bijdrage aan huiskamers, kunst geeft emoties weer en creativiteit kan mensen verbinden.

 

Mundiaan Ron vd Vijver – Instructeur sportscholen & Bloemenhandel
Spinnen bij Ron is een feestje. Hij weet jong & oud mee te nemen met zijn enthousiasme. Ook was hij betrokken bij de aanloop en eerste gesprekken voor onze Spinning Marathon. Daarom mocht juist hij het spits afbijten tijdens de marathon zelf. Daar werden we meegenomen door de instructeurs door de landen van de continenten. Mede door Ron’s passie voor muziek had hij hier nog een extra vrolijke aanvulling voor gemaakt voor zijn continent Afrika. Ook helpt hij graag andere instructeurs met de muziek waarbij de sporters verzekerd zijn van een prettige les.  Een vrolijke note en altijd een grapje tussendoor. Op Ron kun je rekenen. We hopen dat hij nog veel mensen blij kan maken met zijn lessen. Ook is hij actief in de bloemenhandel waar een bloem letterlijk het leven van mensen opfleurt. Hij doet zaken in Europa en spreekt naast Engels ook vloeiend Spaans. Ook Mona Daniels, Jeroen Verkaik & Anton Woolthuis stonden tijdens de marathon paraat samen met de ondersteuning van Team Health City zelf.

 

Missie Partners: 

    

 

Mundiaan Man Hee Lee, Chairman HWPL Zuid Korea 
Een groot inspirator, die zich met zijn 86 jaar full-time inzet om vrede te verspreiden over de gehele wereld. Zeker met het verleden van de Korean war en de huidige spanning tussen Noord & Zuid Korea zit niemand op oorlog te wachten. Man Hee Lee heeft er een levensmissie van gemaakt om mensen te verbinden, richt zich op de implementatie van de Declaration of Peace & Cessation of war & Peace Education en reist daarvoor de gehele wereld over om met wereldleiders te spreken en steeds weer nieuwe mensen te inspireren.
Met een Peace Summit met maar liefst 50.000 bezoekers uit 156 landen, en 200.000 betrokkenen mogen we met recht van een inspirator spreken. We hopen dat de dromen van Hee Lee realiteit worden.
Founder Patricia Haveman van MUNDO YOUNIDO was aanwezig tijdens de Peace Summit in 2017.
In 2018 zal zij eveneens met HWPL samenwerken om de gezamenlijke doelen te versterken.

Lucas Slager, Chairman One People One Planet Frankrijk
De droom van een Human World Summit is werkelijkheid geworden. Lucas & partner Fredy Wamelink zijn er samen in geslaagd om inspirators, visionairs, elders en leiders van NGO’s naar Frankrijk te halen voor deze summit. Met 144 earthkeepers over 40 landen hebben we gezamenlijk een Wereldmanifest opgesteld, wat vervolgens over deze 40 landen wordt verspreid. Lucas Slager is een buitengewoon boeiend mens, hij heeft veel boeken op zijn naam staan en heeft zijn idealen vertaald naar een levensmissie. Met hulp van vrijwilligers en vele betrokkenen groeit hun missie. MUNDO YOUNIDO zal ook in 2018 vertegenwoordigd zijn.

Vinod Sehdev, President Netherlands India Association
Als mensenmens en verbinder slaagt Vinod er ieder jaar weer in om diverse evenementen op de kaart te zetten. Met de doelstelling om de cultuur van India & Nederland met elkaar te verbinden. Van Independence Day tot een Sinterklaasfeest en van Koningsdag tot Kerstvieringen, Vinod brengt de Nederlanders en Indiërs samen. Ook was hij verantwoordelijk voor de organisatie van maar liefst 9 events in 3 maanden tijd ter ere van de 70 jaar Diplomatieke betrekkingen: India & NL.

 

 Imam, Ahmadiyya Moslim Gemeenschap NL
 Het motto: Liefde voor iedereen, haat voor niemand, wordt full-time uitgedragen door deze Moslimgemeenschap, die gevestigd is in de oudste moskee van Nederland. De Gemeenschap wil mensen samenbrengen. Met activiteiten, zoals Peace Conferenties weten ze mensen van allerlei nationaliteiten en religies met elkaar te verbinden. Gastvrij staat er voor ieder een maaltijd klaar. De Community zet zich ook vrijwillig in voor de maatschappij in Nederland. Wij hopen dat deze acties worden belicht en dat deze gemeenschap meer mensen kan inspireren.

 

SAMEN EEN AMSTERDAM, met hart en ziel wordt georganiseerd door vrijwilligers van diverse organisaties uit Amsterdam.
Met de doelstelling mensen uit de maatschappij te verbinden.
MUNDO YOUNIDO was zowel in 2015 als 2016 vertegenwoordigd en zal ook in 2018 vertegenwoordigd zijn.

 

Scholen:

       

 

Centra:

         

Media Relaties: 

                                              

Dank voor kansen:

Ambassadeur van India in Nederland, His Excellency Mukul

De voormalig Ambassadeur van India, was de eerste Ambassadeur die een wens heeft achtergelaten voor een Verenigde Wereld. Daarna zullen meer Ambassadeurs volgen. De wensen reizen met ons mee gedurende de international missie en zullen na afloop van de 5 contents tour tezamen komen.

 

 

Unknown-5       

                  

 

Artiesten: 

 

SAXOFONIST, Robbert Tuinhof
Actuaris & Wiskunde docent Nederland 

Robbert beschikt over multi-muzikaal-talent, of het nu jazz, klassiek of popmuziek betreft, meespelen met DJ of in een musical, Robbert kan het! Hij weet het juiste ritme snel op te pakken. Hij speelt met nationale en internationale artiesten en staat jong talent bij. Met zijn positieve uitstraling en professionele inzet weet hij veel mensen blij te maken en te verbinden met zijn muziek. Hij speelt met diverse grote namen in binnen-en buitenland en maandelijks komen daar weer een aantal namen bij, Zijn bescheidenheid siert hem, maar wij weten dat we een professionele artiest aan onze zijde hebben, waar we dankbaar voor zijn. We kunnen altijd op hem rekenen, tijdens een concert, feest, op het Centraal Station, midden op het Museumplein, of tijdens een Spinning Marathon. Met grote maatschappelijke betrokkenheid, gevoel voor humor en een knap stel hersens is Robbert ook een uitstekende sparringspartner over serieuze onderwerpen en wereldvraagstukken. Hij weet partijen te respecteren en in hun waarde te laten. Als levensgenieter weet hij diverse facetten te benutten en gaat hij nu als ervaren actuaris de uitdaging als wiskunde docent aan. Wie weet laat hij dan nog eens vrolijke klanken voor de klas horen! Een trouwe vriend die we met trots Mundiaan mogen noemen!
Mundiaan Aristakes Jessayan, Zanger – Armenië, Griekenland & NL 
28 mei 2016 gaf artiest Aristakes Jessayan een optreden voor MUNDO YOUNIDO om willekeurige voorbijgangers te verrassen midden op Amsterdam NS CS. Aristakes kan mooi spelen, maar ook mensen verbinden! Patricia werd geraakt door het liedje What would you do? Dit liedje speelde eveneens een rol op het Centraal Station. Mensen vanuit allerlei landen, jong & oud, bleven rondom de piano genieten. Er werd gelachen, meegezongen of een traantje weg gepinkt. We zijn ipv 30 min. uiteindelijk 2,5 uur door gegaan en Amsterdam was deze dag het meest gezellige station van Nederland! Ter afsluiting speelde Aris „We are the world,” waarbij diverse passanten aansloten om mee te zingen. Het bewijs dat muziek mensen kan verbinden! We hopen dat Mundiaan Aristakes met zijn muziek nog veel mensen blij mag maken. Mede door inzet van het stemmen van het MUNDO YOUNIDO team won Aristakes de NS prijs: Beste stationspianist van Nederland. Op 6-7-2016 heeft hij een NS pianotour heeft gemaakt van Arnhem, Utrecht & Amsterdam. Met zijn maatschappelijke betrokkenheid, inzet voor kinderen in Griekenland & Armenië, diverse goede doelen heeft Aristakes hart voor mens & maatschappij. Daarnaast runt hij een bedrijf in klassieke maatpakken, wat het beeld op straat verfraaid en waarbij mannen als heren gekleed gaan. Aristakes, www.aristakes.nl

 

Mundianen Anne- Mieke Does & Theo Broersen, Komisch duo
Het unieke duo Anne Mieke & Theo kunnen events, acties en bijeenkomsten omtoveren tot een vrolijk geheel. Gekleed in pakken met de stad Amsterdam, vrolijk gekleurde monden, of Delfts blauw, in geheel eigen stijl nemen ze de mensen mee. Zonder sturing geven ze een vrolijke note aan het drukke jachtige leven van mensen. Door hun passie laten ze mensen lachen. Met veel betrokkenheid bij mens, maatschappij zijn we blij met hun verbindende factor tijdens MUNDO YOUNIDO events. Tijdens de spinning marathon dansen ze gerust mee op de fiets en swingen ze in het rond in het Delfts blauw. Zo geven ze de mensen weer nieuwe energie en een glimlach mee. Met de divera walking table wordt iedere toerist in kennis gebracht met onze Nederlandse cultuur. Ze geven ze in geheel eigen stijl extra enthousiasme mee aan de mensen en voor ons is positiviteit en glimlachen een belangrijke basis voor verbinding.


Mundiaan Frank the tank – Percussionist & Makelaar
Wij hebben drummer Frank opgemerkt tijdens Spinning Marathons t.b.v. de Edwin van de Sar Foundation. Een drummer die 200 spinners mee weet te nemen. Na 4 uur spinnen weet Frank de energie in de zaal terug te halen met zijn ritme en klanken. Frank laat een gehele zaal juichen en swingen! We hadden daarom Frank geselecteerd voor een actie midden op het Museumplein. Uit zijn vertrouwde omgeving, stond hij opeens midden in het publiek en wist ons te verrassen door midden op de “I AMSTERDAM”- letters te klimmen. Hij werd ondersteund door een dansteam uit Polen en Robbert de saxofonist. De choreografie die spontaan werd opgevoerd werd enthousiast door Frank begeleid. Frank weet mensen blij te maken met zijn muziek, vreugde, geluk en energie mee te geven tot dat zijn eigen handen pijn doen van al het slagwerk. Hij is tevreden als iedereen blij naar huis gaat. Met zijn functie als makelaar en een druk bestaan wist hij toch vrij te maken voor ons. Door zijn maatschappelijke betrokkenheid voor Van der Sar Foundation & MUNDO YOUNIDO mogen we hem oprecht een Mundiaan noemen. Een bescheiden mens, een multi-talent op de drum waar we nog veel van hopen te horen en zien. www.frankthetank.eu

 

Mundiaan Monique Dihalu –  Bhangra Dhol, Suriname & NL
Dutch Dholi Monique Dihalu is de enige vrouwelijke Bhangra Dhol speler in Nederland! Op deze grote trommel van ca. 10 kg, die normaliter alleen door mannen bespeeld wordt, produceert zij opzwepende ritmes, waardoor stil blijven staan erg moeilijk wordt. De “one woman brassband” die je zeker moet optrommelen als het dak er even af moet. Monique weet met haar vrolijke energie het publiek mee te nemen. Een feest, viering, zakelijke aangelegenheid of een sportieve prestatie, Monique kan zich verplaatsen naar allerlei soorten doelgroepen en weet bij iedereen een lach tevoorschijn te toveren. De drum geeft energie en dat is nu precies wat we nodig hebben in de maatschappij. CHAK DÉ!  www.dutchdholi.nl

 

Mundianen Jeff Smit & Pierre Grosveld, DJ’s Melroy & Pierros
Melroy & Pierros, een DJ duo uit Leiden (Nederland) met voorkeur voor EDM & deep house. De jonge enthousiaste heren zetten zich vol enthousiasme in op feestelijke gelegenheden maar stonden ook paraat voor MUNDO YOUNIDO gedurende  een Spinning Marathon. Na een studie voor arts en hun verantwoordelijke rol om wat te betekenen in gezondheidstrajecten van mensen, zetten zij zich in hun vrije tijd graag in om mensen te verbinden met muziek. Niet alleen knappe koppies, maar ook slim en gedreven en flexibel om met live muzikanten en allerlei facetten mee te gaan. Punctueel en energiek! Ook heeft dit duo bijgedragen aan een sportmarathon voor Spieren voor Spieren. Wij hopen dat ze nog veel mensen kunnen laten dansen en kunnen verbinden met hun muziek. Om alvast in de sferen te komen: www.mixcloud.com/MelroyPierros/

Mundiaan Wasim Arslan, Artiest Syrie
Wasim beschikt over bijzondere talent. Gevlucht uit de oorlog in Syrie, met pijn en verdriet in de rugzak is er geluk op zijn pad gekomen. Met tot resultaat dat hij nu op diverse grote poppodia mag optreden. Hij is dankbaar voor de kansen die Nederland gegeven heeft met zijn eigen festival een geweldig evenement opgezet om Syriers & Nederlanders te verbinden. Een geweldig feest met dans, muziek, kunst, cultuur, creativiteit en heerlijk eten. Alles werd gedeeld en er was wederzijds respect. MUNDO YOUNIDO was vertegenwoordigd om circa 500 bezoekers van hartjes te voorzien. Wij hopen nog veel van hem te horen.

 

Mundiaan Subhash Ghosh, Artiest India 
Wij hebben meneer Ghosh opgemerkt tijdens het India -Nederland festival t.b.v. 70 jaar diplomatieke betrekkingen tussen beide landen. Subhash weet de mensen de raken met zijn prachtige spel ondersteund door een team van topmuzikanten. Niet voor niets dat de Ambassade van India juist hem geselecteerd had voor een optreden in Nederland. Subhash staat belangeloos voor ons gereed om een optreden in India te verzorgen.
Ook wil hij via live-streams scholen met kinderen of achtergestelden inspireren met zijn muziek.

 

Mundiaan Joanna Lisowska, Danseres, Polen & EU 
De vrolijke en prachtige dame Joanna wist binnen rap tempo een heel dansteam enthousiast te maken om mee te dansen met MUNDO YOUNIDO op onze velddag. Ongepland. Spontaan ging ze op ons verzoek in of zij mee wilden dansen op onze muziek. Bij toeval bleek deze dansgroep net 2 gouden medailles te hebben gewonnen. Met een team gemixed van jong naar ervaren hebben ze heel snel een vrolijke dans neergezet zonder ook maar 1 moment na te denken over prijzen of tijden. Pure oprechte inzet, vanuit het hart. Onze dank gaat uit naar het gehele team Mundianen van Skola Tanzka MIM Starachowicach. Alle jongens en meiden hebben een mooie bijdrage geleverd op een prachtige zomerdag. De teamleiders gaven ons de ruimte om dit moment samen te delen. Speciale dank gaat uit naar Mundiaan Joanna, die als aanjager van de groep, de mensen wist te enthousiasmeren en te verbinden. Allemaal mooie jonge mensen uit Polen die met hun inbreng een directe bijdrage hebben geleverd aan MUNDO YOUNIDO. Mooie mensen van binnen en buiten en ik hoop dat zij nog veel mensen blij kunnen maken met hun dans. Bij een volgend bezoek aan Nederland zullen we kijken naar een nieuwe act.

 

Inzet Spinning Marathon: