Organisatie Structuur

Stichting MUNDO YOUNIDO

MUNDO YOUNIDO is een onafhankelijke idealistische organisatie, geregistreerd als Stichting, zonder winstoogmerk. MUNDO YOUNIDO is niet gebonden aan politiek of religie. Patricia Haveman is als founder de missie alleen gestart en werkt samen met een enthousiast team van professionele, ervaren & gedreven vakmensen. De betrokkenen denken & handelen als echte Mundianen, ondersteunen de missie met hart & ziel en ontvangen geen salaris.
De organisatie is opgebouwd uit: een board, een MUNDO YOUNDIO team, vrijwilligers, assistentes, representatives per land en Ambassadeurs.
Daarnaast zijn er betrokken relaties en partners die met behulp van diensten of middelen ondersteuning bieden (separaat vermeld bij hoofdstuk relaties).
TEAM MUNDO YOUNIDOT OGETHER – E VERYONE – A CHIEVES – M ORE 

 

Directie 

Mundiaan, Patricia Haveman: Founder & President
Patricia, de president en motor van MUNDO YOUNIDO, heeft een passie voor communicatie & het verbinden van mensen. Haar studie HBO Communicatie & Management heeft zij aangevuld met NIMA Marketing & Public Relations. En tijdens haar loopbaan heeft zij diverse werkgerelateerde studies voltooid. Patricia was leergierig en wilde kennis opdoen in meerdere bedrijfstakken. Met 4 jaar Facility Management binnen het bankwezen voor een Multinational leerde ze ook dat banken keuzes hebben om bewust en goed te investeren in plaats te kiezen voor snel geld. Als Communicatie & Marketing manager was zij actief binnen de Waste Industry en o.a. verantwoordelijk voor Europese aanbestedingen zoals Rijkswaterstaat, NS & Flora NL. Het Europees Afvalmanagement, processen & hergebruik van afval hadden haar interesse. Als Marketing Assistent & International Event Coordinator heeft ze ervaring opgedaan binnen de Health Industry. Met de komst van medicijnen tegen kanker verbaasde zij zich dat geld voor integriteit gaat. Als idealist merkte zij tijdens haar loopbaan en reizen, regelmatig verbeteringen op. En leverde daar zelf ook een oplossing voor: CEO’s s die MUNDO YOUNIDO infiltreren in het business plan, creëren een waardevolle onderneming vanaf de bron, met duurzame winst. Patricia is als Communicatie & PR manager actief geweest in de moderne kunst en was de creatieve geest binnen diverse audiovisuele producties. Patricia heeft model gestaan voor diverse klanten en figuratie binnen 3 Nederlandse speelfilms. In haar jonge jaren heeft zij hostesswerk gedaan, wat zij op latere leeftijd heeft herhaald, uit passie voor service & gastvrijheid. Als directeur van PatriCia Communications heeft zij communicatie- processen en corporate identity voor diverse klanten verbeterd. MUNDO YOUNIDO is haar levenswerk en kind! Mede door haar leergierigheid en brede interesse heeft founder Patricia een groot netwerk opgebouwd. Zij kan op diverse niveaus communiceren, ze is een mensenmens, prettige sparringpartner en opereert graag internationaal. Zakelijke of fysieke uitdagingen weet zij in het dagelijks leven te vertalen: The sky isn’t the limit, cause there are footprints on the moon!

Advisory Board 

Drs. Ryan TewariMundiaan, Drs. Ryan Tewari
Investments & PR – Nederland, India, Suriname
Ryan is opgegroeid in de Diaspora cultuur van Indiase migranten met een Surinaams-Nederlandse achtergrond en heeft tijdens zijn studie in Delhi gewerkt en gewoond. Rajindre studeerde aan de universiteiten van Delhi, Antwerpen, Leiden, waar hij afstudeerde in Organisatiesociologie en Organisatiekunde, gevolgd door postdoctorale opleidingen in Technologie, Management & Financial Accounting (CMA), Corporate Finance en Fund Management in Amsterdam, INSEAD en Londen. Rajindre (Ryan) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector. Hij is algemeen directeur van Mahler Fund Management, actief in vermogensbeheer en fondsstructurering gerelateerde adviesdiensten. Hij is voormalig directeur van Eureko Achmea, Delta Lloyd Groep en voormalig directievoorzitter van Cordares Capital Services, nu onderdeel van de APG Groep. Daarna was hij actief in Private Equity en Fund Management Services. Hij is momenteel voorzitter van de India Business Council in het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) & tijdelijk voor Netherlands India Chamber of Commerce & Trade (NICCT). Ryan is een actief netwerker. Zijn belangstelling voor maatschappelijke vraagstukken uit zich in betrokkenheid & ontplooiing bij culturele en educatieve organisaties. Voor GOPIO (Internationale Diaspora Organisatie) is hij International Board Member en Regional Vice President Europe. In 2011 kreeg hij de Empire India Award van de Indiase regering. In zijn carrière heeft Ryan veel geschreven en gepresenteerd over zijn vakgebieden, change management, informatiemanagement, vastgoedmanagement en productmanagement.

Mundiaan, Drs. Myrugia Cijntje-Daal
HR – Nederland & Curacao
Doctorandus mevrouw Cijntje-Daal is sinds 2004 founder en directeur van MAC HRM en Organisatie Advies. MAC helpt mensen en organisaties die problemen ervaren bij het willen innoveren of prestaties willen verbeteren naar High Performance Organization, zowel in de profit als non-profit sector, in Nederland en de Nederlandse Antillen. Myrugia heeft jaren in Nederland de functie van Manager Human Resources bekleed. In die hoedanigheid heeft zij ook in België, Italië en Duitsland gewerkt. Momenteel levert zij als gedragsstrateeg en business developer oplossingen om (meer) vrouwen succesvol in topposities te plaatsen. Haar streven is dat in 2023, 49% van de topposities in Nederland door vrouwen worden bekleed. Haar doctoraalstudie sociologie heeft zij aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd en haar bekwaamheden houdt zij op peil via diverse (postdoctorale) opleidingen zoals supervisiekunde, strategisch- en projectmanagement. De komende jaren gaat zij zich focussen op haar promotie onderzoek met de werktitel “Waarom mannen zaken doen met vrouwen. Of niet!”. Myrugia is op Curaçao geboren en woont ruim 36 jaar in Nederland. Haar passie ligt bij het verbinden van mensen met diverse ambities het beste uit zichzelf te halen en zo een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Met “Bedrijfsgalery” werden veel ondernemers uit de Haarlemmermeer belicht. Zij is eveneens schrijfster van doortastende columns, maar ook een uitmuntende kok. Haar motto is: “Wrijving geeft glans, laten we daarom met elkaar vanuit welk werelddeel samen schitteren!”

Mundiaan Liesbeth van Welbergen
Kunstenares, PR, Media & initiator 

Opgewekte en gedreven Liesbeth is nog steeds 20 van geest. Ze heeft met haar enthousiasme vele contacten gelegd en mensen met elkaar kunnen verbinden om vooruit te helpen. Met 65+ is Liesbeth kunstenares, maakt ze prachtige sculpturen en heeft ze jarenlang een rol vervuld op de regionale radio en in de Gemeente Haarlemmermeer. Ook heeft ze Route 66 opgezet met allerlei activiteiten voor ouderen. Een geweldig initiatief voor de generatie die ons land heeft helpen opbouwen en nog weleens vergeten wordt. Met haar gedrevenheid en verbindingen zijn we dankbaar voor Liesbeth’s inzet. Haar acties in de regio zijn nuttig voor een heel land en wereldwijd toepasbaar. Wij hopen dat Liesbeth nog veel mensen kan verblijden met haar prachtige projecten en dat ze nog veel mooie creaties mag ontwikkelen. Dank je wel met jouw inzet Mundiaan Liesbeth!

Mundiaan Vinod Sehdev
Entrepreneur & Community India / Nederland 

Vinod Sehdev (India) woont 30 jaar in Nederland. Na 2 functies startte hij het restaurant Invitation, welke uitgroeide tot een begrip in de bollenstreek in Nederland. Diners, borrels, workshops, feesten, catering op locaties, Vinod regelt het allemaal. Met hoogtepunten het verzorgen van catering voor de Prime Minister van India, de Nederlandse Koningin Beatrix, en Willem Alexander & Maxima. Mensen reizen af voor het lekkere Indiase eten, maar ook voor de vrolijke energieke gastheer. Een man met het hart op de goede plaats, die is geïnfiltreerd in de westerse cultuur. De duif van “Invitation” verwijst naar het overbrengen van berichten en is het internationale teken van vrede. Hij vervult ook een rol als president van NIA – Netherlands India Association, met als hoogtepunt India Independence Day in het Circustheater te Scheveningen. Eveneens levert hij een actieve bijdrage als bestuurslid van IBC, OFBJP. Vinod heeft ook catering verzorgd voor 200 mensen tijdens de Spinning Marathon van Mundo Younido. Een bezige bij en een Mundiaan. www.india-invitation.nl

Representatives MUNDO YOUNIDO 
In landen waar MUNDO YOUNIDO projecten initieert of ondersteunt, stellen wij vertegenwoordigers aan. Zij krijgen coaching & persoonlijke begeleiding en kansen om hun kennis en carriere te vergoten.
Iedere representative heeft een standaard takenpakket, en acties per land. Daarnaast krijgen zij de vrijheid om hun eigen talenten en passie te benutten en een eigen project te initiëren, omdat ieder individu uniek is.
Eerste doelstelling: 1 vertegenwoordiger aanstellen per continent.
Stapsgewijs willen wij uitgroeien naar 10 landen en meer.
Een gezamenlijke meeting met alle vertegenwoordigers staat op de wensenlijst, zodat ook zij kunnen samenkomen op 1 punt om elkaar te inspireren.

NEPAL –  Mundiaan André Renting,  Representative, Reisleider & idealist
Wij zijn trots met André aan boord, een Mundiaan in hart en nieren en een hart van goud. Hij heeft huis en haard verlaten om met veel passie full-time andere mensen te helpen. Tijdens zijn reisbegeleidingen voor Djoser naar alle hoeken van de wereld heeft hij veel kennis opgedaan en gedeeld. Hij kan zich in ieder land verstaanbaar maken op basis van respect.  Bij autoriteiten in India, Nepal, Tibet maar ook in China redt André zich prima. Van een weesschool tot het begeleiden van studietrajecten, tandartsenproject, opbouw van logistiek, waterputten tot kledinginzamelingsacties, André regelt het! Wij supporten André in zijn prachtige acties, delen zijn acties en hij deelt one missie over binnen Nepal bij burgers, kinderen en netwerkclubs.

Zambia –  Mundiaan Chanda Paul Chilishe Representative, Econoom & Social Worker
Chanda is multi-talented, with the brains of an economist and the heart of a social worker, but in meanwhile he is flexible as a project manager, tour guide & problem solver. 
Chanda is very social, with great communicative skills to all different kind of people & characters. Chanda got a positive attitude in life and towards others & keeps himself also very healthy with his life-style. He can switch very easy from formal to informal. And is moving from help in various situations, with a smile. From big responsibilities to little acts of kindness, we are happy with Chanda on board and his contribution to his country Zambia.

Ethiopia  –  Mundiaan Abraham Kassa School Teacher & Social Worker

Abraham lives & works in Canda but he is still very concerned about his people in Ethiopia. From water projects, schools, bus facilities, his concern is related to the people in his community. He is very connected and never give up to reach his goals.

India  –  Mundiaan Dinesh Sharma 

PAKISTAN – Mundiaan Rojar Noor Alam, RepresentativeIdealist & Social worker Peace greetings from Lahore, Pakistan. Moreover, I would like to share with you about the inspiration I got from founder Patricia Haveman after meeting her in South Korea and learn about MUNDO YOUNIDO.
It would not be wrong to call her my peace mentor and it’s an honor for me to be MUNDO YOUNIDO representative in Pakistan to spread the message of a United World & peace. Along with the Peace Boy project where my son Gabriel is sharing the message, I would like to replicate your project in this part of the world too specially engaging youth and women.
My passion is to work for creating a peaceful and honest society where our next generations can live free in peace and harmony. I always believe that “women are the real architect of the society” and I am a strong advocate of empowering women and working with youth. Cause young people are the back-bone of the society. I like project management and to speech. I love spending time in communities and interacting with people, exploring the world and developing a strong network with positive mindset. My hobbies are cooking, traveling and reading and manage the English, Urdu and Punjabi.


India  –  Mundiaan Dinesh Sharma 

IRAN – Mundiaan Gelareh Mahdad, Representative, Ingenieur Aviation
Gelareh is een mooie verschijning en het ultieme voorbeeld van een succesvolle Iraanse vrouw binnen een westerse maatschappij. Met beslissingsbevoegdheid binnen haar vak vormt zij een belangrijke rol binnen de luchtvaart. Daarnaast heeft zij talent voor sport en dans. Gelareh vormt een belangrijke schakel tussen het westen en Iran. Met haar ervaringen binnen beide culturen en bruisende energie bewaakt ze een positieve koers voor MUNDO YOUNIDO. Om respect voor Iraniërs en te winnen benut zij talent om Iraanse en Perzische activiteiten en tradities te belichten.

Assistants MUNDO YOUNIDO 
Tijdens de missie van MUNDO YOUNIDO zijn er ook assistentes paraat.

Emily Jeong, Student Zuid Korea
Emily heeft MUNDO YOUNIDO’s founder Patricia begeleid gedurende het bezoek aan Zuid Korea en haar speech in Seoul. Samen met het team Kate Kim, Amy Park & Grace Kim. Amy Park & Kate Kim welke ook een rol vervulde als vertaler Engels/ Koreaans.
Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat stond Emily paraat. Maar ook voor de summit heeft zij MUNDO YOUNIDO vooraf begeleid. Altijd vriendelijk, beleefd en met een glimlach. We hopen dat we in Nederland een tweede Emily treffen! De laatste jaren is Emily gegroeid van assistente naar management rol.


Judy & Amy, Zuid Korea
Judy & Amy hebben onze MUNDO YOUNIDO’s founder Patricia begeleid gedurende haar speech in Zuid Korea, samen met het HWPL team Kate Kim, Amy Park & Grace Kim. Amy Park & Kate Kim hebben eveneens een rol vervuld als vertaler Engels/ Koreaans.
Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat stond Emily paraat. Maar ook voor de summit heeft zij MUNDO YOUNIDO vooraf begeleid. Altijd vriendelijk, beleefd en met een glimlach. We hopen dat we in Nederland een tweede Emily treffen!

UK – Mundiaan Jason Maselino, Manager Taurus
Jason kenmerkt zich door professionaliteit, positiviteit, humor, respect en een sociaal hart. Met jarenlange ervaring binnen internationaal ondernemen is Jason een perfect voorbeeld van een succesvolle donkere man binnen een westerse samenleving.
De kracht zit in ons zelf.
Zijn leven speelt zich veelal af binnen: NL, UK, België en hij heeft roots in Brazilië en Ghana. Hij beschikt over meerdere talenten en typisch Engelse tradities kan hij koppelen aan activiteiten waar zijn fanatieke squash spel, en muzikaal talent op de piano en gitaar naar voren komen. Met zijn klassieke native Engelse uitspraak heeft hij veel vertalingen voor ons verzorgd, met grote dank.

Lisa Jansen, Ontwikkelingssociologie & International Development
Met nog maar 26 jaren jong, heeft Lisa al aardig wat ervaring opgebouwd. Met bewuste studiekeuze’s waarbij mens & maatschappij centraal staan, lijkt het Mundiaan zijn met de paplepel te zijn ingebracht.
Lisa krijgt onder de vleugels van MUNDO YOUNIDO de kans om meer ervaring op te doen. Lisa: “Door het aangaan van de dialoog en het zoeken naar verbindingen, kunnen we meer begrip voor elkaar krijgen. Zo denk ik dat we de wereld een stukje mooier kunnen maken. Om met een andere bril de wereld te bekijken ben ik culturele antropologie en internationale ontwikkeling gaan studeren. Naast mijn studie was ik ook vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk. Daar heb ik bijvoorbeeld gastlessen georganiseerd op basisscholen met vluchtelingen. Het was enorm leuk om te zien hoe enthousiast kinderen raakten van deze ontmoeting! In de toekomst hoop ik op dergelijke manieren mijn steentje bij te dragen aan een wereld waarin we meer solidair zijn met elkaar.

Carina Klemkerk, Moeder 
Carina heeft als moeder van 2 gedreven kinderen altijd een rol hen te ondersteunen. Maar ook staat ze graag paraat voor mensen in de maatschappij en bij plaatselijke activiteiten. Ze biedt graag een luisterend oor en door haar oprechtheid en gevoel voor humor weet ze ook mensen te binden. Met een verborgen talent als zingen kan ze onverwachts ook menigten blij maken. Ze heeft geassisteerd tijdens de MUNDO YOUNIDO actie op het Centraal Station. En ze heeft geholpen tijdens velddagen voor het Global Wish Project in Amsterdam.

Anton Woolthuis – Restaurateur VU Mc
Anton is al vele jaren lid van sportschool Health City. Achter de schermen staat hij paraat met hulp op diverse fronten. Ook heeft hij spontaan een oplossing verzorgd als inval-instructeur en hij de deelnemers niet teleur wilde stellen. Sindsdien valt hij af en toe in op de sportschool. Bij deze Spinning marathon heeft Anton zich beschikbaar gesteld om mee te helpen omdat het doel hem aansprak. Anton heeft tijdens de marathon de beelden voor het grote scherm verzorgd zodat deelnemers ook visueel werden meegenomen over diverse continenten. Een reis door Afrika, Azie, Zuid Amerika en een mix in het laatste uur. Voor ons een belangrijke schakel in het totaal. Ook heeft Anton de cateraar geholpen bij het buffet en een uur trouw bij de maaltijd gestaan om de deelnemers van een hapje te kunnen voorzien, zodat de cateraar een uur kon genieten. Het laatste uur heeft Anton een bijdrage geleverd bij de les, tijdens het gezamenlijk feestje. Daarnaast zet hij zich in als vrijwilliger tijdens evenementen in de Haarlemmermeer, waarmee processen continueren. Een “manus van alles”, een Mundiaan, die met zijn hulp bijdraagt aan de verbinding van de mensen in het grotere geheel.

 Annet Gijsman – Sentenna
Annet heeft ons tijdens de Human World Summit in Frankrijk geassisteerd. Daarnaast is ze zo vriendelijk geweest om ons MUNDO YOUNIDO logo die onderdeel was van het kunstwerk in Frankrijk weer helemaal mee terug te nemen naar Nederland. Daarnaast hebben we samen het wereldzand van de One People One Planet Summit, afkomstig van de 40 landen samen uitgespreid op bijzondere locaties, aan het meer, aan de zee en bij de burcht in Leiden. Zo leeft het verhaal van het wereldzand ook in Nederland voort. Annet is tevens initiatiefneemster van projecten gericht op “luisteren” wat zo’n belangrijk basisbeginsel is voor goede communicatie. Daarnaast schrijft ze prachtige gedichten welke jong en oud inspireren. Dank Mundiaan Annet voor jouw bijdrage om onze wereld mooier te maken.

Daniel Laurens, Student Sport & Bewegen
Daniël Laurens, student sport en bewegen te Hilversum. Fanatiek sporter, geeft leiding bij de scouting en werkt bij Jump-XL als trick en stunt leraar. De Spinning Marathon van Health City was onderdeel van zijn eindopdracht voor zijn opleiding. Met support vanuit Health City en MUNDO YOUNIDO heeft hij een bijdrage kunnen leveren aan dit evenement. Hij heeft inschrijflijsten gemaakt, eerste input gemaakt voor de flyer, veilingitems geregeld met diverse lokale ondernemers, aantal producten geregeld zoals taart van HEMA & fruit/groente van AH. Op de dag zelf was Daniel actief om de deelnemers te laten inschrijven. We hebben Daniel gevraagd om zijn jumping talent te delen met de zaal, een salto welke hij in het laatste uur heeft getoond. Een evenement van 4 uur voor 160 deelnemers was een gezamenlijk feestje.

INDIA – Mundiaan Jasmine Jindal , Representative, P.G.D. & MSc, Science gezondheid & diëtiek
Jasmine werkte samen met verschillende organisaties, dieet consultants, managers en gastdocenten voordat ze haar onderneming begon specifiek gericht op Coeliakie-patiënten in India. Inmiddels heeft zij een leven opgebouwd in Nederland en kan zij zich binnen alle landen en standen mengen en een boodschap helder overbrengen. Met kennis en levenservaring binnen de traditionele cultuur in India en de westerse cultuur, vormt zij een belangrijke brug tussen 2 werelden en eveneens tussen de verschillen tussen man en vrouw. Met support uit India, Nederland, Singapore & UAE aan haar zijde, moedigen wij Jasmine aan haar talent maximaal in te zetten. Haar passie ligt bij creativiteit geïnspireerd door haar eigen cultuur en andere culturen. Ze geeft workshops en deelt zo haar kennis met mensen van verschillende culturen en leeftijdsgroepen. Vanwege haar vele creatieve talenten waaronder schilderen, decoratie en koken kun je op positieve wijze kennis maken met cultuur en tradities vanuit India

TEAM Mundianen MUNDO YOUNIDO 

FOTOGRAAF, Mundiaan Jaap Romeijn
Jaap heeft een rijke bagage aan levenswijsheid opgebouwd met 80+. Tegelijk is hij nog energiek en jong van geest. Met een grote interesse voor mensen, mengt hij zich graag tussen jong & oud of mensen van verschillende culturen. Met groot inlevingsvermogen heeft Jaap nauwelijks uitleg nodig: hij voelt emoties en het „juiste moment” feilloos aan. Daarom is Jaap bij uitstek een gelegenheids-fotograaf. We kiezen bewust voor Jaap, omdat dit een talent is dat je niet kunt aanleren. Als rots in de branding staat hij paraat voor MUNDO YOUNIDO tijdens acties, evenementen en velddagen. Ook tijdens het Global Wish & Global Heart Project. Daarnaast vervult hij een waardevolle rol richting mensen: Alleenstaanden, hulpbehoefenden, taxi, luisterend oor, IT tips, mantelzorger, Jaap staat er! Een waardevolle vriend, en mooi mens, die we met recht Mundiaan noemen. Oudste van het team, maar zijn wijsheid & positieve karakter inspireert velen.

SAXOFONIST, Robbert Tuinhof
Actuaris & Wiskunde docent Nederland 

Robbert beschikt over multi-muzikaal-talent, of het nu jazz, klassiek of popmuziek betreft, meespelen met DJ of in een musical, Robbert kan het! Hij weet het juiste ritme snel op te pakken. Hij speelt met nationale en internationale artiesten en staat jong talent bij. Met zijn positieve uitstraling en professionele inzet weet hij veel mensen blij te maken en te verbinden met zijn muziek. Hij speelt met diverse grote namen in binnen-en buitenland en maandelijks komen daar weer een aantal namen bij, Zijn bescheidenheid siert hem, maar wij weten dat we een professionele artiest aan onze zijde hebben, waar we dankbaar voor zijn. We kunnen altijd op hem rekenen, tijdens een concert, feest, op het Centraal Station, midden op het Museumplein, of tijdens een Spinning Marathon. Met grote maatschappelijke betrokkenheid, gevoel voor humor en een knap stel hersens is Robbert ook een uitstekende sparringspartner over serieuze onderwerpen en wereldvraagstukken. Hij weet partijen te respecteren en in hun waarde te laten. Als levensgenieter weet hij diverse facetten te benutten en gaat hij nu als ervaren actuaris de uitdaging als wiskunde docent aan. Wie weet laat hij dan nog eens vrolijke klanken voor de klas horen! Een trouwe vriend die we met trots Mundiaan mogen noemen!

TRAINER, Mundiaan Aart Korenhoff – KNVB trainer weet zowel jonge mensen, sporters als ondernemers te verbinden. Het wekelijkse uur „spinning met directeuren” was onder leiding van Aart altijd een plezier. Hij weet mensen te motiveren, neemt zijn vak serieus en staat keer op keer weer voor de sporters klaar met een leuke les. Een rots in de branding, we kunnen altijd op hem rekenen. Of hij nu 4, 6 of 8 uur les geeft per week, altijd volop energie, fanatiek en met hetzelfde enthousiasme. En daagt iedereen uit om net even een stapje extra te doen. Tijdens onze Spinning marathon heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd, waar alle deelnemers niet alleen hebben meegedanst op de fiets, maar ook volop hebben meegeklapt. Ook het laatste uur was met Aart’s bijdrage energiek, met verbinding op de spinning fiets! Ook stond hij paraat voor diverse maatschappelijke doelen en is hij erg betrokken bij de toekomstige generatie. Zowel vader als opa, maar nog jong van geest. We hopen dat Aart met zijn passie voor sport nog heel veel jonge en volwassen mensen blij kan maken en kan verbinden. Zijn gedreven en professionele wijze van coachen en trainen laat jong -en oud, dik en dun in de waarde om er met elkaar een feestje van te maken. De kracht van het individu wordt aangemoedigd. Een bijzonder en betrokken sportman die we met recht een Mundiaan kunnen noemen.


Friends MUNDO YOUNIDO

Naast de ambassadeurs en vertegenwoordigers staan er voor MUNDO YOUNIDO wereldwijd tientallen vrijwilligers paraat om onze doelen bij te staan. Ons netwerk rijkt uit naar 50 landen.


Raad van Advies & mentoren
Na de opbouw en groei met internationale acties, en invullen van posten, volgt structuur en wensen wij een Raad van Advies aan te stellen met ervaren vakmensen welke onze missie en kernwaarden naleven. Er staan zowel nationaal als internationaal adviseurs & gerenommeerde topbestuurders vrijwillig voor ons paraat. MUNDO YOUNIDO is hét bewijs dat mensen met de meest uiteenlopende achtergronden wel degelijk samen kunnen werken voor het verwezenlijken van 1 doel. De Stichting is er voor en door de mensen.


Laag kosten beleid
MUNDO YOUNIDO hanteert een uniek lage-kostenbeleid. We streven naar sponsoring van overheads zoals ict, marketing, vervoer, telefoons en kantoorruimte en inrichting.
Ook ontvangen wij support in reiskosten en vliegtickets. Founder Patricia heeft zelf met eigen middelen bijgedragen voor de opstart van MUNDO YOUNIDO.
Door onze organisatiekosten laag te houden, zoveel mogelijk vanuit huis te werken, voor medewerkers kantoren vanuit huis te creëren, met partners samen te werken kunnen we iedere euro die niet uitgegeven hoeft te worden, besparen. MUNDO YOUNIDO wil zoveel mogelijk inkomsten benutten voor het realiseren van onze doelstellingen zelf. Daarmee slaan wij een bewuste weg in.
Eerlijk voor partners, leden, sponsors en de burgers wereldwijd.
Door bewust te kiezen voor partners welke de visie en missie van MUNDO YOUNIDO naleven, kunnen we krachten bundelen, kost het hen alleen de diensten of producten, scheelt het ons kosten die niet uitgegeven hoeven te worden en bouwen we gezamenlijk duurzaam vooruit.