MY Ambassadors

MUNDO YOUNIDO kiest voor een spreiding over verschillende doelgroepen en stelt stapsgewijs ambassadeurs aan welke als rolmodellen in de samenleving fungeren binnen een specifieke tak: sport, kunst, media, cultuur, muziek, wetenschap of ruimtevaart. Sponsoren en partners delen mee in dit kostbare netwerk. Onze ambassadeurs handelen in de geest van MUNDO YOUNIDO en zetten zich in door:

▪ promotie van MUNDO YOUNIDO
▪ uitdragen van de filosofie van MUNDO YOUNIDO
▪ ondersteunen van lokale projecten en events
▪ vertegenwoordigen van MUNDO YOUNIDO in publiek en in de samenleving
▪ organiseren van (benefiet) evenementen, workshop of vergaderingen.

 

Wim Hof

Wim Hof

Mundiaan Wim Hof – The Iceman
Wim Hof (Sittard, 20 april 1959), bekend onder de naam „The Iceman”, is een Nederlander die maar liefst 21 Guinness World Records op zijn naam heeft staan. O.a. de beklimming van Mount Everest in korte broek, een bijna 2 uur durende zit in een ijsbak en een marathon in de Sahara. Wim Hof heeft volledig controle over zijn hartslag, ademhaling en bloedcirculatie. Dit wordt allemaal geregeld door het autonome zenuwstelsel. Hij heeft i.s.m. de wetenschap bewezen heeft dat wij als mensen in staat zijn om ons immuunsysteem positief te beïnvloeden.Daarvoor ontwikkelde hij een methode waardoor ook andere mensen deze techniek kunnen leren, de Wim Hof Methode. Deze methode wordt wereldwijd ingezet. Wim is een voorbeeld Mundiaan die zijn innerlijke kracht aanwendt om zijn grenzen te verleggen en tot het uiterste  gaat om doelen te bereiken. Wim is bovenal een heel oprecht en lief mens en een perfect voorbeeld van hoe we elkaar kunnen respecteren met vriendelijkheid. Wim Hof heeft eind 2015 USA o.a. Oprah Winfrey & Orlando Bloom ontmoet. In 2016 loopt er een project met Harvard en in 2016 een galadiner voor Wim Hof the movie. Vanuit MUNDO YOUNIDO kunnen we een ice-challenge of record opzetten waar we Wim Hof aan koppelen. Wim kunnen we inzetten voor de 7-summits uitdaging of andere prestatie omdat hij wereldwijd bekend is.

 

Prince of Pop

Prince of Pop

Mundiaan Omar Rajpute – The Prince of Pop –  U.S.A. 
Omar Rajupute (Pakistan, 14 juli 1980) beter bekend als The Prince of Pop, is een wereldberoemde imitator van Prince en van de King of Pop Michael Jackson. De in VS woonachtige Omar heeft vele shows uitgevoerd in de Verenigde Staten met de Boogie Woogie America Tour, maar ook lokaal in het House of Blues in Hollywood. Hij heeft opgetreden met vele bekende artiesten, zoals Bollywood acteur Sharukh Khan, Bikram Singh, RDB, Angie Martinez, Brooke Valentine, Three 6 Mafia, Spaanse zangeres Jennie Rivera en recent heeft hij Latoya Jackson ontmoet. Zijn belangrijkste dansstijl is geïnspireerd door Michael Jackson. Omar streeft ernaar om te bewegen als Michael, maar hij heeft veel verschillende genres gedanst en is ook imitator van Pop Artiest Prins. Michael Jackson was op zijn eigen manier een inspirerend mens met veel aandacht voor wereldwijde thema’s. Als Prince of Pop eert Omar het gedachtegoed van de King of Pop. Zijn unieke dansmoves blijven zo doorleven. Omar geeft veel mensen energie en is inmiddels een gewaardeerd artiest. Hij is beschikbaar voor USA en bij de world choreografie.