Dankwoord

Mundo Younido is hét bewijs dat mensen met de meest uiteenlopende achtergronden wel degelijk samen kunnen werken voor het verwezenlijken van 1 doel. Het was niet eenvoudig om een persoonlijke missie van 1 individu met een scala aan wensen te vertalen naar een website.

Tijdens het traject sprongen diverse Mundianen met raad en daad bij:
Sporttrainer Ron van de Vijver op het gebied van Spaanse vertaling. Jason Maselino heeft zich actief ingezet om de Engelse teksten als native bij te schaven. De familie Modderkolk heeft gastvrij de deuren geopend om prachtig beeldmateriaal ter beschikking te stellen en cameraman Jaap Romeijn heeft een persoonlijke bijdrage geleverd met audiovisueel materiaal en de heer Rajesh Gopisingh voor notariële vraagstukken.
Er stonden diverse bijzondere mensen binnen het zakelijke en internationale netwerk paraat om Patricia persoonlijk hulp te bieden met de meest uiteenlopende vraagstukken, op juridisch vlak, bij organisatie-en structuur vraagstukken, op het gebied van finance & internationale betrekkingen,  communicatie en zelfs vanuit de belastingdienst stond een enthousiaste medewerker paraat.
Diverse topbestuurders vanuit het nationale en internationale zakelijke netwerk toonden hun vertrouwen en dat heeft extra gemotiveerd. En diverse bijzondere personen binnen het zakelijke netwerk, de wetenschap, entrepreneurs, idealisten en sportmensen hebben Patricia tijdens persoonlijke ontmoetingen geïnspireerd.

Maar ook de ervaringen met honderden Mundianen wereldwijd gaven inspiratie voor dit project. Van de taxichauffeur in Maleisie tot de gids in Nepal. En vele prachtige initiatieven van burgers wereldwijd geven bevestiging dat er behoefte is aan verandering. Last but not least, haar ouders die het project van begin af aan hebben ondersteund en aangemoedigd.
Kortom een team van prachtige mensen die ieder op hun manier een belangrijke bron en schakel vormden voor de groei van MUNDO YOUNIDO. Patricia geeft graag terug, het project is er voor en door de mensen, de Mundianen.

DSC_0011

 

Inspirators
 IMG_5708 IMG_5065  DSC07676  Multi Pilot Simulations-11  IMG_6284
14322274_10153673280821249_8613219579878735027_n DSC07023

In memoriam

Bijzondere oma, oma Haspels die zich als krachtige vrouw tot haar 93e levensjaar altijd als echte Mundiaan heeft ingezet voor haar familie, haar kinderen, kleinkinderen, haar omgeving en de maatschappij. Een sterke vrouw met een warm hart voor anderen. Daarnaast heeft zij zich zelfs in de meest schrijnende tijden van honger en oorlog ingezet voor haar medemens en o.a. warm onderdak geboden aan tientallen Joden.
En het gedachtengoed van verbinder en optimist pur sang, Meerbusiness Directeur René Jansen, die in de gehele regio Haarlemmermeer, Schiphol en heel Nederland voort leeft. Gedurende zijn ziekte heeft hij ingestemd met ambassadeurschap voor MUNDO YOUNIDOO, maar helaas is de ziekte hem veel te vroeg fataal geworden.

Oma Haspels

René Jansen