#Mundians

#Mundians are everywhere! #Profit for Humanity
Wereldwijd heeft Patricia bijzondere ervaringen opgedaan met Mundianen, die ieder afzonderlijk een eigen persoonlijk verhaal vertegenwoordigen. Niet alleen bekende personen, maar alle burgers kunnen zich op 1 of andere wijze erg bijzonder maken door hun inzet voor anderen.
Wereldwijd zijn er bijzondere mensen, ondernemers of politici die buiten de box durven te denken en een patroon doorbreken. Hun acties zetten ze in voor een betere wereld en voor mens en samenleving. Er zijn zelfs ondernemers die hun gehele bedrijf zo hebben ingericht om een verschil te maken en die dagelijks een steentje bijdragen aan de maatschappij. De bedrijfsmundianen!
Het komende jaar worden juist die personen belicht, welke een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten door hun verhaal en acties. Write your own story!
Ken jij een bijzondere Mundiaan binnen jouw omgeving? Waarom is hij/zij zo uniek en waarom is hij/zij volgens jou een Mundiaan? Stuur ons een persoonlijk bericht met jouw verhaal, het levensverhaal van deze persoon en jouw motivatie en wie weet staat hij/ zij binnenkort ook op het MUNDO podium. En mogelijk wordt hij/zij geselecteerd als Mundiaan van het jaar! info@mundoyounido.org

 

Fotocollage MUNDO YOUNIDOMundians