MY Network

Het internationale netwerk van MUNDO YOUNIDO (MY Netwerk) is een rijke verzameling van mensen uit alle continenten van de wereld, vertegenwoordigers, ambassadeurs, vrijwilligers, bedrijven, netwerkclubs, partners, media, ambassades, instanties op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Mundianen ontmoeten elkaar om samen projecten en evenementen te organiseren voor een betere wereld. Bijzondere initiatieven hebben een platform via Mundo Younido waarbij wij alle wegen al hebben aangelegd en jij niet zelf een Stichting of Vereniging hoeft te starten.
Met links naar ruim 50 landen en connecties binnen allerlei lagen van de bevolking, staat hulp paraat voor verspreiding van onze missie. Naast het bestuur, business partners en het zakelijke netwerk worden wij actief gesteund door topmanagers, diverse vrijwilligers en actief gevolgd door fans.
Wij beschikken over contacten binnen een breed scala aan zakelijke netwerken die de stichting actief ondersteunen met raad en daad (regionaal, nationaal, internationaal). De directe lijnen en hulp vanuit de meest uiteenlopende vakgebieden (zoals sport, wetenschap, cultuur, kunst, zaken, luchtvaart, ruimtevaart, mode, kunst, muziek, video, scheepvaart) biedt een mix van vakgebieden, mede vanwege 10 jaar relatie-opbouw, op basis van respect en vertrouwen. Dat is een enorme pré voor een gezonde start en de koers die we voort zetten. De mensen die in onze missie geloven zetten zich met passie voor 200% in. Alle mooie mensen tezamen geven ons kracht en versterking om als team samen te werken en te groeien. De afkorting van MUNDO YOUNIDO zetten we in als MY (MY netwerk, MY ambassadors MY friends, MY representatives) voor nog meer verbondenheid. Onze missie wordt voor jullie MY en daarmee zijn we samen 1.

 

De wereld is een dorp
Wil jij een MUNDO project opzetten in jouw dorp, stad, regio of een specifiek land? Start vandaag of zoek hulp van andere Mundianen in jouw omgeving. Wil je ondersteuning van jouw project vanuit het buitenland? Maak het project aan op ons interactieve platform, verzamel andere Mundianen, communiceer met elkaar of vraag hen jou te helpen. MUNDO YOUNIDO maakt van de wereld jouw dorp en alle Mundianen zijn jouw buren!
Jij bent onderdeel van een internationaal netwerk en daarmee ook onderdeel van het succes. Samen bereiken we meer. Mundianen die geven zullen merken dat ze ook ontvangen. Dus doe mee, verrijk je netwerk, zet eigen talent in en draag ook nog een steentje bij aan een mooiere wereld!

 

MUNDO YOUNIDO Netwerk Clubs
Sociale ondernemers, idealisten en Mundianen over de hele wereld activeren wij om MUNDO netwerkclubs op te zetten in hun eigen dorp, stad, provincie of regio. Ze zijn volledig vrij om hun talent te benutten om onze missie te verspreiden wanneer zij onze missie naleven, de UN Rights respecteren en onderschrijven.
Netwerkclubs kunnen individuele talenten samenvoegen en als club inzetten voor het realiseren van onze wereldwijde doelstellingen. Vervolgens activeren wij de afzonderlijke netwerkclubs om krachten te bundelen van burgers, bedrijven, sport, scholen, universiteiten, clubs verenigingen en privé en zakelijke netwerken.
We voorzien de clubs van een standaard mediakit, informatie pakket, contract, trainingen, presentaties, audiovisueel materiaal en promotiemateriaal Dat kan lokaal, nationaal en internationaal.
Wij leggen de focus voor onze eerste groei naar 10 landen.