Doe mee!

Mundianen voor de wereld
Over de gehele wereld dragen vrijwilligers een steentje bij aan het realiseren van onze doelstellingen, waarmee ze hun eigen kwaliteiten en talenten inzetten voor een betere wereld, ze noemen zichzelf Mundianen! Zij handelen vanuit hun innerlijke overtuiging dat zij invloed kunnen en moeten uitoefenen voor een betere wereld. Er zijn heel veel manieren waarop jij een steentje kunt bijdragen, kies onderstaand de vorm die het beste bij jou past!


  1. Button_MY5-Become-a-Mundian-150x150Registreer als MUNDIAAN

    • Registreer jezelf als Mundiaan via “Join our world” en ontvang een MUNDO YOUNIDO paspoort, waarmee je burger van de wereld bent, en zelf projecten kan starten en met Mundianen kan communiceren.
    • Bezoek je ons voor de 2e keer en ben je reeds geregistreerd? Dan kun je je aanmelden met je social media account (Facebook of twitter).
  2. Communiceer met andere Mundianen op onze sociale platform d.m.v. jouw MUNDO YOUNIDO paspoort
  3. Deel onze missie en jouw acties via social media en binnen je zakelijke en persoonlijke netwerk
  4. Maak kans om Mundiaan van het jaar te worden!

 

Start jouw MUNDO YOUNIDO project!
Button_MY3-Start-a-project-150x150Door zelf een project te starten, draag je direct bij aan de doelstelling van MUNDO YOUNIDO: de wereld een stukje mooier  maken. Je kunt jouw eigen talent, passie en kwaliteiten inzetten om onze missie te vertalen in een project voor humanity. Waarin onderscheid jij je in? En hoe kun je dat talent vertalen voor een betere wereld? Registreer je als Mundiaan en start je eigen MUNDO YOUNIDO project.
Je kunt met jouw persoonlijke MUNDO YOUNIDO paspoort maximaal 6 projecten op jaarbasis starten, waarmee je zowel een evenement, netwerkclubs, je bedrijf als privé kunt betrekken.

 

Button_MY1-Join-Us-150x150Organiseer jouw MUNDO YOUNIDO evenement
Sport, spel en ontspanning leveren ontzettend veel positieve energie op voor de deelnemers. Na afloop is men moe maar voldaan. Men heeft iets bijgedragen door inzet van de eigen energie! Dance feesten, muziek avonden of sportieve uitdagingen. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van acties voor MUNDO YOUNIDO. Sport en spel verbroedert, het geeft jou kans om je eigen talenten te benutten en meer Mundianen te leren kennen terwijl je daarmee gelijk een bijdrage levert in het groter geheel. Je kunt onze missie met jouw talent vertalen in een MUNDO YOUNIDO evenement.

 

Button_MY9-sign-up-for-free-150x150Start jouw MUNDO YOUNIDO netwerk
Wil je nog meer effect van jouw inspanningen? En wil je onze missie verspreiden? M.b.v. een standaard informatie-pakket kun jij vooruit! Start jouw eigen netwerkclub in jouw sociaal netwerk van familie, collega’s, vrienden, medescholieren, buren, kennissen en teamleaden. Deel jouw plannen en de voortgang van die plannen via social media en vraag anderen jouw plannen te steunen, liken of op hun beurt weer te delen, re-tweeten et cetera. Iedere schakel in dit geheel, regionaal, nationaal of wereldwijd, is belangrijk.

 

Steun projecten van andere Mundianen
Button_MY2-Donate-now-150x150
Wil je zelf een project starten, maar is die stap net te groot? Op dit platform worden regelmatig nieuwe projecten aangemeld.
De eenvoudigste steun die je kunt bieden is het project via social media te delen met jouw vrienden.
Gebruik de ‘Share This’ buttons onderaan de projecten. Je kunt natuurlijk ook een financiële bijdrage leveren o.v.v. het betreffende project. Met jouw MUNDO YOUNIDO paspoort kun je communiceren met andere Mundianen en direct de initiator van het project een berichtje sturen om jouw steun aan te bieden. Een mooiere wereld bereiken we voor en door elkaar!

 

Wees een voorbeeld voor anderen
Deel positieve ervaringen en eigen initiatieven via social media om anderen te inspireren. Hiermee brengen we gezamenlijk een positieve vloedgolf op gang. We gaan door tot het maximale bereik!
Benut jouw eigen social media kanalen en schrijf elke week een positief bericht (tip: kies een vast dag en tijdstip en maak een terugkerende reminder in je agenda aan). Breng onderwerpen aan bod via seminairs, op school, debateer, neem actief deel aan gesprekken of programma’s, schrijf blogs, start petities, handtekeningenacties, deel informatie, ontwikkel een netwerk van soortgelijke mensen en deel de initiatieven via alle mogelijke kanalen.
En wie zijn voor jou bijzondere echte Mundianen? Informeer ons en wie weet wordt hij/zij of jij Mundiaan van het jaar!